Бограч

Степанович 2

Снайпер
Так.
Слово "Бограч" - казан в якому вариться страва, - це переклад з угорської мови і не випадковий, тому що цей казан супроводжував угорців багато століть від Уралу до Карпатського Басейну. Бограч - це гуляш з гов'ядини, свинини або баранини, тушкований з додаванням великої кількості червоного солодкого молотого перцю. Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі, коли збирається сім'я або друзі, тому це довгий процес, займає мінімум З години.
 

huntumy

Зброяр
Бограч-гуляш ніколи не варять на плиті, а тільки на природі,
не в кожному ресторані є природа)
Звичайно на вогні і шашлик є шашлик і бограч є бограч. От шашлик подобається а бограч, краще український борщ.
 

Степанович 2

Снайпер
Тут уже кому що.
Народ став перебірливий і йому догоджають, наприклад, в неділю гуляли Христини в кафе (у племінника родилась дочка), то на столи ставили поливку (юшку) і бограч через раз (миска того, миска того), що хочеш то собі і накидай ;).
 

huntumy

Зброяр
Тут уже кому що.
Народ став перебірливий і йому догоджають, наприклад, в неділю гуляли Христини в кафе (у племінника родилась дочка), то на столи ставили поливку (юшку) і бограч через раз (миска того, миска того), що хочеш то собі і накидай ;).
Так це ж дуже добре коли стіл тріщить
 
Зверху