Велика Мисливська - ФОТОГАЛЕРЕЯ

Stanislav Fursa

Снайпер
Вітаю всіх Мисливців!

Пропоную всім нам створити гарну фотогалерею, виставляти тільки обережні, гарні і красиві фото трофеїв (пух, перо, копито).
Якщо на фоні трофею/рушниці є пляшки, сигарети, стаканчики чи калюжа крові або дуже "пом'ятий" трофей, не виставляти!
Хочу щоб виглядало так - бажано одна (або кілька) світлин з трофеєм (можна самому з дичиною) і під свитлиної чітко й коротко пишемо пишемо, рік, яка рушниця, яким набоєм добута (якщо самокрут, можна короткий рецепт) і відстань, ВСЕ!
"Що? Де? Як? Коли стріляв? Куди? чи Такого бути не може і .т.д." не обговорюємо. Набої, рецепти, правила ТБ чи БЗ не обговорюємо, є для цього окремі теми. Тут у нас тільки фотогалерея без розмов, щоб кожен міг зайти в тему і "на пару хвилин" відпочити, полюбуватись красивими світлинами, порадувати око і почитати з якої відстані і чим добутий трофей, все.
І тут можна виставляти фото минулих сезонів, тепершній сезон і в майбутньому теж виставляємо світлини..:)

П.С. Пане 12х76, знаю у Вас теж є шакарні фото, теж хотів би їх бачити тут..;)

Думаю, всім буде цікава ця тема, поїхали)
 
Останнє редагування:

Stanislav Fursa

Снайпер
Тема хорошая и, в дальнейшем, может быть интересная.
Вот только первое выставленное фото помятых голубей осторожным, красивым и эстетичным я бы не назвал - извините.
Не вибачайтесь, все добре і Ваше повідомлення я чудово розумію, да є таке і в мене. Може я не правильно виложив сенс написаного, я мав на увазі про те, щоб трофей мінімум був пом'ятий, мінімум крові (ну зрозуміло, що не в калачик мятий) а щоб все було в міру розумного і максимально обережний вид...:);)
 
Останнє редагування:
Зверху