Вертикалка 12 кал.

Статус
Закрита.

Віктор_Ч

Новачок
Рушниця придбана у 2018 році в магазині Ібіс в той час обирав другу рушницю тому зупинився саме на цій. АТА ARMS SP black 12кал. Ствол довжиною 760мм з патронником 76мм має 5 змінних чоків, що надає цій рушниці більшої універсальності в порівнянні з рушницями які їх не мають. Чистка стволів займала пошти вдвічі менше часу ніж з попередньою рушницею. Верхній і нижній ствол співвісні тому підібрана пуля, на дистанції 35м, влучала по мішені в межах десятки(розліт до 5см, пуля бренека Rottweil). Чоки внутрішні від циліндра до повного чока з кроком 0,25 є логічним завершенням ствола про, що свідчить їх спільна вісь. Ствольна коробка СТАЛЬНА, покищо неможу себе переконати у надійності легкосплавних. Принцип запирання стволів у коробці є копією Beretta, пробував взаємозаміняємість стволів Beretta-ATA ARMS підходять(але не стріляв). Спусковий крючок один(виконаний під золото) по переключенню між стволами питань немає все зрозуміло на інтуєтивному рівні. Древо, горіх, припасоване якісно без зазорів. Цівйо знімється і встановлюється на місце без труднощів і в той же час сидить чітко без переміщень за рахунок своєї ергономічності дуже зручне для рук. Приклад це окрема тема так, як перд цим був власником вертикалки ИЖ-27(нерозумію чого від неї в такому захопленні) є з чим порівняти. Ствольна коробка врізана як для себе. На мій погляд зручність ложе полягає у його продуманій геометрії по-перше пістолетна шийка яка має додатковий вигин для лодоні, що забезпечує більшу поверхні прилягання(зустрічав таке рішення на ложі карабіна Mauser M03). По-друге гребінь має опуклу форму, що також надає відчуття комфорту при стрільбі за рахунок більшої поверхні прилягання до щоки(в порівнянні з рядовими рушницями радянського виробництва). Затильник виконано з різних матеріалів в результаті верхня частина твердіша і гладка для ковзання по одягу для швидкого вскидування вся інша частина мякша для комфорту підчас стрільби. Після такого тексту може зявитись логічне запитання чого ж це я вирішив її продати, а все просто як каже мій товариш потрібно купувати те, що тобі більше підходить(сильно хочеться) навіть якщо ця річ дещо дорожча, нажаль я тоді його не зрозумів.
Розташування Чернігівська область, продаж тільки через дозвільну, ціна 18000грн в принципі при огляді можливий невеликий торг. 0994964794.

P.S. настріл невеликий думаю це видно на фото ствольної коробки.
 

Вкладення

dorofik

Мисливець
пробував взаємозаміняємість стволів Beretta-ATA ARMS підходять(але не стріляв).
Не може такого бути . 26-та минута відео він говорить ,що стволи з Берети ідентичні но вони не стають на колодку Ати
 
Останнє редагування:

Віктор_Ч

Новачок
Вот интересно: а кому это надо?
Це дуже вірне запитання. Тому що АТА ніколи не стане Береттою, так само як ТОЗ чи ИЖ Атою. В оголошенні йде мова про підхід у виготовленні цієї рушниці, а також її зручність на мій погляд. Тому якщо є бажання і можливість можна придбати Берету, якщо можливості дещо обмежені то ціна-якість оптимально в АТА АRMS.
 
Статус
Закрита.
Зверху