Вибір пресу для 12 калібру

vasyok12

Слідопит
Це точно. Всі не перепробуєш...

Для мене: Мек це новий сучасний апарат який ще буде довго актуальний. І на нього буде можливість без особливих проблем докупити при необхідності запчастини чи інший калібр .Але він одночасно є і конструктивно складніше сконструйований. І не надто компактний так би мовити.
Якщо взяти пасифік 155 (не знаю чому але чогось до нього тяне...) це старіша модель яка вже не випускається. З запчастинами імовірні проблеми. Зате все компактне. Добротне, залізне. Коротше внушає довіру. От якби найти в стані близькому до нового. На свій вік думаю би хватило.
 

vasyok12

Слідопит
У меня МЕС 78 сайзермастер, с цанговым обжимном, доволен, накрутил около 2000....
Могу за недорого дать напрокат, потом сравните с другим...
Цікава пропозиція. Правда цікава. Треба поспілкуватись!
 

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
А на счет что во втулке патрон выходит лучше есть сомнение.
Это у Вас есть сомнение!!! Вы пытаетесь судить об станках, которыми Вы никогда не пользовались и даже на имеете преставление об их работе. У меня было несколько МЕКов, начиная с 600 и заканчивая прогрессивным 9000, станки хорошие, но к Понсовским станкам им далеко, примерно как Запорожцу до Волги:D Но там и ценовая политика другая:cool:.
 

Homa

Снайпер
Якщо взяти пасифік 155 (не знаю чому але чогось до нього тяне...) це старіша модель яка вже не випускається. З запчастинами імовірні проблеми.[/QUO
Якщо на ньому дрова не рубати :D то після інтенсивної експлуатації на ньому хіба, що кримпер та баскетбольне кільце доведеться міняти.
 
Зверху