Викрадення собак. Давайте разом зупинемо свавілля горемисливців

person

Новачок
Шановні колеги мисливці, а також усі працівники, які до сфери діяльності лісового та мисливського господарства.
Звертаюсь до Вас з надією про допомогу та не байдужість у вирішенні серйозної справи - викрадення російського гончака вижлеця Плакуна, якого 20.06.13 вивели з вол"єра в с.Зозівка Липовецького р-ну, Вінницької обл. нелюди, злодії. Оскільки "наша" міліція розводить руками, та й зрозуміло, що не збирається навіть нічого шукати - одна надія лише на Вас, шановні колеги. Собака був придбаний в минулому році у Львівській обл. за кровно зароблені не малі гроші, був стрілений горемисливцем (при тривалому гоні починає накульгувати)-вилікували, виходили. Сім"я прив"язалась до вижлеця особливо менший син, який цілий день плакав коли взнав, що викрали улюбленого Плака (так він його називав).
Не вірю, що ніхто не знає і не бачив, бо Плакуна знали усі в окрузі і не тільки.
Допоможіть знайти, звертаюсь до лісників, єгерів, мисливців, усіх не байдужих до чужого горя. За будь-яку достовірну інформацію гарантую винагороду.
Давайте разом зупинемо свавілля горемисливців - крадіїв собак, бо якщо украв одного пса, то наступним може бути не дай Боже Ваш. Дякую усім не байдужим до чужого горя.
Пишу від імені свого кума. Тел для зв"язку 0963138585.

p.s.Шановний, модератор! Подібна тема була відкрита у розділі "Пропала собака". Прошу Вас не закривати цю тему у даному розділі. Зараня дякую.
 

Одинокий Вовк

ветеран форуму
надійна команда
Якщо у Вас є фото Плакуна, то розмістіть їх тут, будь-ласка. Все може бути, може й побачу в когось цю собаку. Коли знайдете, також дайте знати.
З яким він тавром та де воно знаходиться?
З пов.
 

Trust

Мисливець
Думаю ,что не плохо бы выложить фото собачки.С уважением
 

Геньо

Мисливець
Зроби маленький " шухер ",тобто введи в курс справи всіх по можливості
в селі,районі,області,оголошення подай на різні мисливські,кінологічні сайти !!!Плакун десь має засвітитись на полюванні і можливо знайдеться якась добра людина і проінформує про собаку,обов язково фото !!!Підключи сусідні області!!!Сам знаю,як важко, коли викрадають ДРУГА !
 

person

Новачок
Шановні колеги, дякую за підтримку."Шухер" зробили вже скрізь де можливо і районний УООР і обласний, по Житомирщині і по Хмельниччині усім знайомим повідомили. Нажаль фото зараз є лише одне, більше викладу пізніше, тавро також скажу пізніше (оскільки кум поїхав на заробітки, передзвоню запитаю)
 

Вкладення

БОГДАН

Мисливець
Предложите достойное вознаграждение.(800-1000$) И когда пес появится,тогда и раскачивайте качели.А почему так много,объясните дети сильно привязались к собаке,и за друга не жалко отдать такие деньги.Дальше весь репертуар по накатанной. Думаю сработает.В Запорожье раньше практиковалось и довольно часто.На заметку, без егерей не обходилось.Кто занимается подобной х--ней,как правило под заказ.Знакомая мне история,был на Вашем месте мой друг,еще и травить умудрялись наших собак,и стреляли по ним случайно.И подумать вроде стыдно на человека,который был коллега по охоте.Пока к машине привязали егеря,вот тут все и началось.С Божьей помощью "решили"вопрос той же ветреной ночью.С ув.
 

person

Новачок
Тавро номер 049 і А14 (А14 - це код Львівської обл.). А фото, нажаль, більше немає.
 

Hanter28

Мисливець
Щоб виховати нормального собаку, потрібно в нього вкласти купу праці, а якась сука (вибачте за слово) прийде і вкраде. В колеги був випадок: запропонували йому продати естонського гончака, пропонувале дуже великі на той час гроші, але він відмовився. Через кілька днів на самий Святий Вечір собаку вкрали з вольєра.
Потім ми дізналися хто викрав, але було пізно, собака на першому полюванні з "новим господарем" підняла сікача і з гону не повернулася, більше про цю собаку ніхто не чув.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Hanter28;139219 сказав(ла):
...а якась сука (вибачте за слово) прийде і вкраде.
Не треба ображати жіночу стать собак! Вони у цьому разі ні до чого!..
Свого часу мав певне відношення до розробки Базового Закону. Так ми наполягали на те, що одним із документів на право полювання повинен бути паспорт на мисливського собаку із обов'язковою відміткою про допуск до полювання на поточний рік. Відмітка робилася однозначно безкоштовно та, на той час, Товариствами мисливців, якими такі паспорти видавалися.
Зараз цю норму (про щорічну відмітку) із БЗ виключили, а видачу паспортів хочуть передати Держлісагентству.
До чого я це кажу?
По-перше, Товариство знало кому й на якого собаку видавався паспорт, а щорічна відмітка робилася лише ТОМУ ВОЛОДІЛЬЦЕВІ собаки. Тобто, був якійсь захист собаки від викрадення (чипів тоді не було ще, як і комп'ютерів у нас).
А зараз я взагалі не бачу необхідності у паспорті: краще просто використовувати родовід і чип.
Але за паспорт гроші будуть брати безумовно, й, думаю, не дуже дрібні (останнє - ІМХО)
 

Бородач

Новачок
Знайомий з такими випадками! В мене також стався подібний випадок, але вкрали не гончака, а російського спанієля! Сталося це близько двох років тому! Вуд - так було звати собаку, йому було 1,5 місяці, в які він вже плив за крижнем! Викрали з літньої кухні коли нікого не було в дома, і я можу впевнено сказати що тут не обійшлося без родичів чи знайомих! Також зробили "шухер" , але це не дало ніяких результатів!!!!
 
Зверху