Винтаж кожаный оружейный ремень "СССР"

Статус
Закрита.

Адвокато

Слідопит
Винтажный надежный оружейный кожаный ремень пр-ва СССР. Ремень на свои года в добротном состоянии, фурнитура латунная. Цена - 300 грн.

Вкладення

Hunter 79

Слідопит
Прошу, будь-ласка тоді підскажіть, оскільки використовувався цей ремінь на рушниці.
Я тільки й такими користуюся для рушниці :)
Одного разу до мене такий потрапив з якоюсь з рушниць , я тоді ще не знав , що то елемент портупеї , і він мені настільки ,,зайшов,, , що з часом всі інші ремінці справді для рушниць відійшли з мого користування.
У чому вбачаю в ньому перевагу ?
Він легенький , він не ковзький на плечі , і на застібках до антабок не має залізних елементів які не рідко царапають як стволи (вороніння) так і ложе . ІМХО.
Хто таким не користувався - спробуйте :)

ATIS

Снайпер
Я тільки й такими користуюся для рушниці :)
Одного разу до мене такий потрапив з якоюсь з рушниць , я тоді ще не знав , що то елемент портупеї , і він мені настільки ,,зайшов,, , що з часом всі інші ремінці справді для рушниць відійшли з мого користування.
У чому вбачаю в ньому перевагу ?
Він легенький , він не ковзький на плечі , і на застібках до антабок не має залізних елементів які не рідко царапають як стволи (вороніння) так і ложе . ІМХО.
Хто таким не користувався - спробуйте :)
Вибачаюсь що смічу в темі, але теж підтримую, на всіх своїх стволах що мав, використовував лише такий. Найкраще мені зайшов. Навіть два маю нових про запас....
Може трохи не естетичний, але на практиці супер. Легкий, тихий, довговічний. Раджу.

Статус
Закрита.
Зверху