В'язані речі це стильно

Vika23

Новачок
В'язані речі - це унікум в світі моди. Незважаючи на те, що носити такі речі почали дуже давно, вони і не збираються залишати рейтинг популярності. А все через особливості в'язаних виробів.

Авторські моделі

Якщо у вас досить підготовки, часу і бажання творити, ви можете зв'язати буквально будь-яку річ, в тому числі дизайнерського фасону, з унікальним візерунком або навіть малюнком. Різновидів вовни, технік в'язання, доступних викрійок дуже багато.

Якщо в'язати ви поки не вмієте, то і в цьому випадку ви можете одягатися ексклюзивно. На допомогу прийдуть каталоги спеціалізованих онлайн магазинів з в'язаним одягом. Наприклад, на сайті https://my-shopping.com.ua/ тільки жіночих кардиганів при бажанні можна знайти кілька десятків.

Практичність

Одяг повинен бути не тільки красивим, але зручним та практичним. В'язані речі в цьому відношенні дадуть хорошу фору будь-якому конкуренту. Вони не мнуться, добре сидять на фігурі, а термін їх експлуатації дуже великий, особливо якщо в складі є трохи синтетики.

Звичайно, цінують в'язані вироби ще й тому, що такі речі приємно носити. Вони відмінно зберігають тепло, але не створюють непроникного для повітря «кокона». Якщо вибрати річ з хорошої вовни, з кашеміру або мериноса, вона не буде колотися, викликати подразнень.

Єдине, про що варто пам'ятати - це можливі алергічні реакції, як на сировину, так і на добавки, а також про суворі правила догляду, прання, прасування шерстяних виробів.

Універсальність

Не варто думати, що вовняні або в'язані речі асоціюються тільки з холодом взимку і Новим роком. Крім «традиційних» зимових в'язаних речей можна знайти і одяг для прохолодних літніх вечорів, і для весни-осені - наприклад, вже згадані кардигани з тонких ниток.

В'язаний одяг не обов'язково повинен бути безформний. Є витончені моделі, які підкреслять легкість образу або навіть стануть доповненням до святкового вечірнього гардеробу. Носити в'язані речі можна і зі спідницями, і з джинсами, і з брюками, і шортами.

Широкий асортимент

Через особливості виготовлення асортимент в'язаних речей просто величезний - це моделі з великою в'язкою, акцентованими «косами», орнаментом або, навпаки, лаконічні, не перевантажені елементами варіанти.

Довжина речей з вовни може бути будь-який - це не тільки зручні кофти, светри, світшоти, але і одяг з довгим подолом, навіть комбінезони.
 

Вкладення

Зверху