Відвідний поводок на джиг

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Поділіться досвідом хто які монтажі використовує?
 

Игорь@21

Новачок
Я делаю так , поводок из флюра примерно 40 см цепляю к шнуру через вертлюжок на низу джиг к вертлюжку ещё один , примерно 30 см , на него офцент и твистерочок , по окушку замечатьльно работает , правильно ето или нет я не знаю. Ещё у нас используют такую оснастку как три джига в низу сами тяжолый и от него примерно по 40 см идут следующие , лёгкие , на коротких отводных 5 см , и по окушку тож работает . Надеюсь чем-то помог.
С ув. Игорь
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Мені цікаво більше друге передивився купу відео перечитав купу літератури і замітив одну цікаву річ всі рибаки поділились на два табори. На тих хто на основну жилку дає грузило на відвід твістер. І на тих хто твістер дає на основну жилу а на відвід дає грузило.
 

VEL

Новачок
Доброго дня Андрію. Скажу Вам по своєму досвіду, так як ловлю судака саме на оснастку з відвідним повідком, якщо ципляти грузило на відвід то збільшується число перекрутів і приманка (твістер, воблер і тд.) не розкриває свою гру, а в гіршому випадку просто волочиться по дну. Так що я придержуюсь саме тактики- на основну жилку дає грузило на відвід твістер.
 
Зверху