Відкриття на перо 2012

Vasil_Romtsiv

Мисливець
В один прекрасний рік і в нас була та с-нь.
Співчуваю - але тримайтесь все буде ГУД.
удачі ВАМ.
 

fichhanter

Мисливець
ну наконецто пошли долгожданые дощи я думаю у наших чиновников больше не хватит ума переносить открытие, Кировоградская обл. вроде как 18.08.2012.
 

l-vik

Новачок
pepik писал:
По Днепру есть информация? У меня по неподтвержденным данным есть инфа
о переносе открытия на 25.08.2012 Вроде как прозвучала она из уст начальника Днепропетровского УООРа Тыбана. Кто-то может подтвердить или опровергнуть? Зараннее спасибо!


В Новомосковском УООРе висит объявление об открытии охоты на пернатых 18.08.12
 

Сыч.

Слідопит
По Полтаве приказ на 18-е. Слава Богу. А вообще надо кончать с этими переносами. Выезжать просто по любому во вторую субботу августа и не смотреть ни на какие тупорылые переносы. А подъезжающим егерям сразу вопрос в лоб: чем мы отличаемся от рыбаков и остальных отдыхающих? Ответ они не найдут никогда, потому что ответ один: ни чем мы от них не отличаемся и все эти переносы просто тупость глупых чинуш и беспредел.
 

СССС

Мисливець
Сыч.;81805 сказав(ла):
Выезжать просто по любому во вторую субботу августа и не смотреть ни на какие тупорылые переносы.
вся біда в тому, що нас дуже подробили, я маю на увазі утворилося безліч приватних та нових громадських господарств, колись міцна і поважна організація УТМР мала своє вагоме слово, а тепер УТМР як всі ніхто, та нічим не відрізняється серед інших, відповідно ніхто з її думкою не рахується, ну а ми по інерції все щось хочемо вимагаємо, не правильно це, в даному разі є питання з переносами строків, не УТМР треба свої вимоги пред'являти, тут потрібно створювати узагальнювальну структура типу профспілки, асоціації яка би могла відстоювати інтереси всіх мисливців,
ось Злидень з хантера, такі узагальнювальні функції взяв на себе, Міша сам по собі напевно як людина він хороша, тільки слабо розбирається в юридичних тонкощах, хоч він по фаху юрист, тому його і нас облапошують як хочуть, а саме він не правильно ставить вимоги, тому як наслідок третій рік підряд є переноси.
на при великий жаль крім Міші в нас інших, сильніших лідерів не видно
 

man144

Новачок
Поздравляю всех охотников Донецкой области с открытие 18.08.2012г. время открытия узнавайте в УООРе.Сегодня подписана бумага об открытии
 

man144

Новачок
№ 03-614 от 15.08.2012

Донецьке обласне управління лісового та мисливського господарства доводить до відома посадових осіб, що у зв`язку з пониженням денних та нічних температур та випаданням осадків на території Донецької області, внаслідок зниження рівня пожежної небезпеки до 1-3 класу за умовами погоди, згідно п. 1.2.2 розпорядження Голови Донецької обласної державної адміністрації “Про полювання на пернату дичину у 2012 році” від 01.08.2012 № 527, рекомендую:

1. Здійснити відкриття полювання на пернату дичину, згідно погоджених Державним управлінням охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області Наказів на відкриття полювання, з 18 серпня 2012 року;

2. Забезпечити дотримання мисливцями Правил пожежної безпеки в угіддях та Порядку проведення полювань.

3. Забезпечити виконання умов “Порядку видачі відстрільних карток” та “Пропускної спроможності угідь” під час проведення полювань.

Начальник Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства
В.І.Стороженко
 

ursus

Новачок
Поздравляю всех охотников Харьковского и Донецкого регионов с открытием (18.08.12 в 18.00) охоты.
P.S. ЭТО НЕЗАСЛУГА УООР
 

СССС

Мисливець
man144;82152 сказав(ла):
у зв`язку з пониженням денних та нічних температур та випаданням осадків
ось так всюди, таке викладення причин відкриття в корні не вірна,
має бути так, як було завжди - відкриття полювання проводиться в другу суботу серпня і крапка, не залежно від погодних умов!
сотню років так було, ніяка влада яка була раніше навіть в гадці не мала переносити полювання хоч погодні умови були різні.
ця влада ввела нововведення, як так? влада яка була до виявляється менш розумна а ця більш?
НІЯКЕ ПОГОДНІ УМОВИ! Вимога має бути одна ВІДКРИВАТИ ЗГІДНО ТРАДИЦІЇ, мисливець не палій!, так завжди було! бо в противному випадку кожного наступного року таке будемо мати, то що вже маємо три роки підряд!
 
Зверху