Відкриття по перу 2015 (Кіровоградська обл.)

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Всем привет. Хоть писать не люблю, но все же... Открывались с Батей вдвоем на старом русле р.Орель. Прибыли в обед 01.08. планировали в пятницу, но обстоятельства:(. Обустройство лагеря, костер, шашлык все традиционно. Субботний лет был слабый, хотя в паре км. от нас гупали не слабо!? На зорьке в воскресенье было интересней, но якбы дробь самонаводящююся... Отдохнули хорошо и душевно. Всех с прошедшим праздником. Кстати в субботу манком от Сергея Оташева удалось завернуть табунок, но меня заметили и рано отвернули в сторону:(.
P.S. Как думаете, чья лежка на последнем фото?
 

Вкладення

Danьka

Мисливець
Шановні КОЛЕГИ МИСЛИВЦІ,вітаю ВСІХ з відкриттям сезону.Хотівби запитать,якщо не по темі,прошу не сваритись,але я незнайшов більш підходящоі теми.Питання до мисливців з Рівненськоі обл--як в нашій області з наявністю перепела,чи хтось полював,які результати,якщо так,то в яких районах?ЗАВЧАСНО ДЯКУЮ.З полем ВСІХ ще раз.
 

Myhamor

Мисливець
С праздником всех))) Светловодский район,плавни. Вообще плохо! Лет слабый, качьки очень мало! Открытие увидел одного крыжня в далеке))) настрой хороший, хоть и бес дичи))))
 

fichhanter

Мисливець
Вчорашній вихід розпочався з 14год. Хотілося попробувати перепела,лишився кусочок стерні не доораної......дощі трохи стримали завзятість фермерів.....ну от і вирішив там попробувати,допомогав мені тандем собак......пройшов за два заходи перепела ноль.....сумно,переходимо на посатки вздовж яких лінія соняшнику в надії горлиця,ідем,перкур,засідка....ідем,повезло налитіла пара горлиць....в стволах 7-ка....вскидка....пощастило здобуто одну горлицю,знову ходимо та без результатно,на вечір вирішено заходить на ставки.......Ось і вечір.....а льот геть відсутній,за всю зорьку не бачив жодного крижня,на воді тільки плескалась лисуха.....стріляти небуло необхідності.....отакий день охоти получився...сьогодні на вечірку їду до сосіднього села.....по закінченю відпишу.
 

мр 153 12 76..

Снайпер
2015802074021.jpg
в воскресенье утром мой кумэць взял вяхря.... Мужики,я такого мутанта еще не видел.Если не забуду скину фотку на выходных.Но вяхирь ,реально был мини гусь)))))))
Лучше поздно ,чем никогда!!! Как и обещался фото вяхиря и кума)))))))))))!!!!!!
 

Alex 80

Мисливець

fichhanter

Мисливець
Все товариші,вирушаю на вечірку.......усім пі пуху ні пера......
та влучних пострілів.......
 

fichhanter

Мисливець
Прибули на став....лодку в воду,заплили......облаштували скрадок....просиділи до самої темноти,а льоту так і не бачили,повторюється щорічна картина,що місяця на півтора про качок можна забувати....пізніше підуть прольоти.....буде і стрільба.
 

fichhanter

Мисливець
20150818_071700.jpg

Ось трохи дозарядився 7-кою дробом,завтра на голуба....добре що хоч соняшнику насівають куди не плюнь......примітив маршрут по якому в основному іде прольот горлиці,у вечері поїду облаштую скрадок......а завтра зранку на позицію.....
 

fichhanter

Мисливець
З місцем скрадка вгадано вдало......трохи постріляв,горлиця була.....добуто дві горлички та заряд адреналіну усім вдалого.....
 

fichhanter

Мисливець
Відстояв сьогодні вечірку на наших ставках...........крижня ""0""., навіть льоту не було.Поруч хлопці бахкали по лисухах...залишились до самого пізна,хотілось перевірити може крижень відліта і приліта геть по темному,так і не дочекались.....
 

boroda1977

Мисливець
В среду были с товарищем на вечерке. Прошло всего три крыжня. Один где то в половине седьмого и два уже почти по темному. Стрелять не пришлось.
А еще один товарищ выезжал на Днепр с подсадными. Подсадные хорошие, но в тот вечер вообще ни звука не произнесли и лета ноль. Наверное линяет...
 

fichhanter

Мисливець
Виїжаю у поле попробую знову голуба здобути......з представниками качиного роду пока у нас ""затішьє"", є намічене містечко.......усім вдалого!!!
 
Зверху