Відкриття по перу 2015 (Кіровоградська обл.)

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Доброго вечора шановне Товариство! сьогодні з товаришем Сашком поїхали до колег з сусіднього села на "вечірку" - за їх словами лет мав бути несамовитий, але я чомусь не дуже вірив, та був натяк на гусей... приїхали полями на моєму незмінному конику МТ-9 (в березні відсвяткував 43-й день народження). хлопці вже чекали, стали в смузі очерету над ставо, ось що я бачив в той час. звуки з води долинали обнадійливі - крякання було голосне, але слух напружувався від гелкоту, що час від часу долинав звідти ж. вирішено було вставити в стволи мого ІЖ-27М патрони зі шротом №1 в контейнері.
Фото0399.jpg

чекаємо, перекидаємось слівцями та жартами, підколками. і ось гелгіт став голосніший - пішли! перша зграя потягнула на протилежний бік водойми та пішли на інші поля. піднялась друга зграя - теж мимо каси. зграйка з 10 шт. крутнула та пішла мені "в штик". секунди тяглись як день без обіду. першим б"ю "в штик" - мажу! пропускаю - б"ю бокового нижнього - завалюється на крило та чути тільки глухий удар. виявилось що по ньому стріляв ще і Валера, зійшлись, погомоніли підтягнулись хлопці, які відстрілялись та все в небо. кров на гусакові зліва, перебите ліве крило, Валера стріляв "в штик" та в півоберта справа. Сашко налаштував 2 палички, довга гусак, коротка нічого. Валерка тягне коротку, але все без образ та з жартами. щоб загладити незручність моменту віддаю йому 4 патрони, брати не хоче, але вмовляю. жмемо на поле за качками. чекання, літ - високо та далеко всторону, пару раз стріляємо по невеличких зграйках - 0! тим часом смекрає...збираємось, жартуємо, домовляємось про наступне полювання. дорога додому на мотоциклі з 6вольтовим світлом - це окрема пригода. фоткаюсь вдома, бо темно.
Фото0399.jpg
фото0348.jpg
фото0349.jpg
 

мр 153 12 76..

Снайпер
Ого!!!!! зачетный птиц.Такой гусь после падения если бы остался жив еще навалять лещей смог бы.;);););)
 

Копатыч

Зброяр
Зачетный серяк, 3-3.5 "живого" веса. С "полем" Артур !!!!
А мы продолжаем проводить грустными взглядами пролетные косяки. Весной летели - провожали до осени, настала осень - провожаем до весны, а там опять надежда на осень.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Дякую! після сімейної наради свекрухи та невістки вирішено розрубати на 2 частини на готувати за різними рецептами, ну тут моє мало мелеться. так що хай їм Бог помагає, а я в суботу, як доживу, ще поїду померзну:D:D:D
 

fichhanter

Мисливець
Нарешті і ми відкрились....з пера перейшли на хутро. Колективом з 6 осіб було пройдено чи мало ділянок.....за день піднято 5 зайців з яких 2 перейшли в розряд трофеїв.Якось дивно те що в жодному загоні не бачили ні одного лиса....а все інше пройшло в найкращих традиціях першого дня відкриття, думаю всі зрозуміють......Зі святом!!!
 

fichhanter

Мисливець
Всім доброго вечора шановне панство....Ось нарешті знайшовся час викласти свій маленький звіт з відкриття та декількох послідуючих виходів на полювання. В день відкриття зібрались о 12 год. О 14 год. почалося приготування традиційних страв...За нас за Вас цок...цок....все по накатаній схемі.До вечора на воді наблюдались поодинокі качечки,та лисухи.Блище до вечора розійшлися по місцях.Літ качки був на двійочку з плюсом.За всю вечірку колектив здобув одного крижачка та чирка.Залишились на березі до ранку біля кострика...романтика.!!! Ранковий літ до речі був дуже чудовий. Пошти всі мисливці розмочили свої нульові результати. На вечірку неділі з'їздили на інший ставок,там зустріли колєг по хобі,хлопці з району нашого приїхали,поговоривши,побажавши вдалого переїхали на інший став. За вечір довелось побачити лише одного крижачка який прото на неймовірній висоті пройшов над водоймою і скрився.Отак і пройшли два дні відкриття. На слідуючі вихідні довелось поїздити по водоймах у пошуках крилатого,результату нуль....Навіть без пострілів проходили виїзди. З качками пока вирішили зробити відбій. На цьому тижні промоніторив поля із соняшником, намічені ймовірні прольти та місця кормьошки вяхіря. Суботу та неділю провели на полювані за голубом,поробили засідки у посатках. Нальоти вяхіря були чудові...були постріли,особо похвалитись немає чим,взяли парочку. Особу корективу вніс сильний суботній вітер важко було робити упередження при пострілах....дуже багато досадних промахів,зато маса емоцій...
Чекаємо на середу...знову збираємося на вяхіря... Всім вдалих пострілів НіП...НіП...
 
Зверху