Вітаємо з III річницею офіційного визнання УКГ !!!

lemesh_misha

Мисливець
Шановні форумчани, друзі та просто люди яким не байдужі українські породи собак - форум carpathound.com.ua , хоче привітати вас з надзвичайно важливою датою для нас , три роки з моменту визнання породи Карпатський Гончак, а значить і початку своєї офіційної історії . Адже 23 травня 2012 року - вийшов тимчасовий стандарт для УКГ ( в FCI , офіційне визнання рахують від дня прийняття стандарту) .
. За цей період було пройдено великий шлях , перефразовую Армстронга, можу сказати так - «Це маленький крок для нас, але величезний стрибок для породи» . Кожен хто хоч раз згадав карпатця в своїй розмові чи при написанні посту , спричинявся до його більшої відомості і поширення , за що велика дяка. Особливо важливо це в теперішній важкий час , коли як ніколи розуміємо , що означає підтримка свого національного надбання. Пишучи цей текст, хочу звернутися до всіх - вивчаймо , придивляймося уважно до нашого минулого , там можна знайти відповіді на наші теперішні та майбутні запитання .. якщо маємо таку можливість підтримуймо національне - те в що вкладено мільйони годин та тонни важкої праці та поту, наших батьків та дідів . Якщо ми їх любимо та поважаємо , значить маємо поважати і їх здобутки та продовжувати вдосконалювати їх .
Не тільки гончак, але маємо безліч інших достоїнсств та гордостей у тваринному світі - наша карпатська вівчарка - Вівчур, Карпатський коник і безліч інших порід курей, свиней, кішок українського розведення. А ще ремесла, вишивки, традиції, пісні та багато чого іншого . Це те з чого складається українець . І це те що ніколи не перестає бути "модним." Все це є у нас , здатне конкурувати з визнаними світовими лідерами . Лише потрібно більше цікавитись, більше вчитись.

Карпатський гончак мабуть найяскравіше ілюструює усі перешкоди та проблеми повязані з відновленням історичної справедливості . З усіх боків постійно був відчутний тиск та глум . Але незважаючи на це , Ви трималися достойно так як і личить справжнім мисливцям та патріотам . Тому ще раз хочу подякувати усім активістам за свою непохитність та віру, важку працю у вихованні, вдосконаленні та пропагуванні цієї чудової породи.

З нашої сторони як відзнаку щирого захоплення такими людьми хочемо принести скромні нагороди, підготовка над якими тривала кілька років, і в першу чергу це подарунки людям які внесли найбільший вклад в розвиток породи . Це поширення та пропагування в інтернеті, це добровільні пожертви та послуги, це активність на змаганнях, випробуваннях та виставках ,
Окрім учасників форуму, також будуть нагороджені по одному представнику з форумів де існують теми про карпатця, але ці форумчани не зареєстровані у нас . Таким чином віддаємо шану форумам uahunter.com.ua, huntingukraine.com та uoor.com.ua , які дуже багато допомогають нам . Також вшановуємо власників собак які не мають доступу до нету, але є активними в польовому та організаційному житті та деяких експертів .

Усього подарунків 30.
Перші 15 подарунків це в першу чергу найактивніші форумчани нашого форуму карпат, по одному з форумів де знаходяться теми про карпатця та експертам які багато допомогли у встановленні породи .
Другі 15 це заохочувальні призи людям які багато цікавляться та допомагають .

Ну що ж, привідкриваємо завісу таємничості))
Отже, 15 заохочувальних подарунків це 15 складних ножів від компанії Cold Steel, серія - Cudu з сталлю Krupp 4116 Stainless . Чудові повнорозмірні , нержавіючі складні ножі. Різучі , гострі та легко точаться - ідеальний "ніж для сала"та інших завдань.

15 основних подарунків це - екслюзивна серія кастомних ножів від Ярека (Yarek Knife). Японська нержавіюча суперсталь ATS-34 один з кращих виборів для мисливського ножа за своїми характеристиками . Накладки виконані в породних кольорах з G-10, практичні та яскраві. Шкіряні ножни від Пгу Пгу ,доповнюють комплект.Сам ніж був спроектовиний для максимальної зручності під час виконання будь яких робіт.
Уся інформація про нагороджених тут - http://carpathound.com.ua/forum/viewtopic.php?f=4&t=325

Представники інших форумів які отримують основні подарунки -

1. Хімік - huntingukraine.com
2. Богун - uoor.com.ua
3. Курц - uahunter.com.ua
 

lemesh_misha

Мисливець
Самі призи....


Увага всім власникам складного ножа Cudu , у цьму ролику уважно подивіться як він складається !!
Дивитись з 2 хв. 13 сек.
 
Зверху