tyrist 1945 Тигр 10 Жов 2025 #1 Всім здоров'я. Продам. Практично новий. З адаптером на різьбу ата, Беретта і їх похідні. 20000 грн за все Вкладення
Всім здоров'я. Продам. Практично новий. З адаптером на різьбу ата, Беретта і їх похідні. 20000 грн за все
tyrist 1945 Тигр 11 Жов 2025 #3 Тарас21 сказав(ла): Яка вага предмету з адаптером? Натисніть, щоб розгорнути... Легенький. Я не маю чим зважити.
Тарас21 сказав(ла): Яка вага предмету з адаптером? Натисніть, щоб розгорнути... Легенький. Я не маю чим зважити.
12х76 ветеран форуму надійна команда 11 Жов 2025 #4 tyrist 1945 сказав(ла): З адаптером на різьбу ата, Беретта і їх похідні. Натисніть, щоб розгорнути... Він йде під Кріочоки, 70 мм в не 50. На АТУ він стане но як поведе себе при вистрілі незрозуміло! Буде дуже сильна вібрація яка може вирвати його зі ствола.
tyrist 1945 сказав(ла): З адаптером на різьбу ата, Беретта і їх похідні. Натисніть, щоб розгорнути... Він йде під Кріочоки, 70 мм в не 50. На АТУ він стане но як поведе себе при вистрілі незрозуміло! Буде дуже сильна вібрація яка може вирвати його зі ствола.