Готовим Перепелов

sergo 771

Снайпер
Уся суть в попередній термічній обробці .тобто відварити до певного стану але так щоб шкіра була ціла і мясо чуть приварене. Таким чином навіть навіть ковбасу готовлять.
Я проварюю занурюючі градусник у воду ,не даючі підніматись температурі вище 75 '....30-40 хвилин в залежності від маси дичіни !
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Не Перепілки звісно...)
Знайомий пригостив, займається Перепілками, варений делікатес).
 

Вкладення

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
малі купляв. сам гидуюсь їсти, чо так - не ясно
В мене мала шлунком та підшлунковою страждала, один лікар сказав, по одному сирому яйцю Перепелиному зранку та ввечері, місяць. Скажу не очікував, але все добре вже як років з 10.
 

sergo 771

Снайпер
малі купляв. сам гидуюсь їсти, чо так - не ясно
Сирі я теж гидую ,хоча перепілка не хворіє на сальмоненелу і цієї гадості немає ніколи в яйцях.Варені смачненькі !Хоча знаю людей сирі їдять зі шкаралупою)))))
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Заїхав в село до тещі, і теща каже - "там ще колись ти в морозильнику горобців залишив, що з ними, чи забери". Ось сього в афганському казані приготував.....
 

Вкладення

Зверху