Гільза пластік відновити.

Степанович 2

Снайпер
Мені дуже часто разом з рушницями в "нагрузку" давали власники різне мисливське приладдя. Саморобні виточки "навойників.пижоруби.калібровки.ручні прилади для запресовки гільз по типу зірка.і.т.д...і.т.п.". Ще і досі дещо зберігаю.А більшість роздав нашим сільським мисливцям.
Навіть сам колись замовив виточку- калібровку -конус Переглянути вкладення 654963 Переглянути вкладення 654965 Переглянути вкладення 654966 для корекції капсульного виступи в латунних гільзах під жвл. І вона працює . :D
Колись мені подарував один форумчанин таку річ саморобну. Міні ручний станок - зірка . ;)
З роками різного барахла назбирується достатньо, так сказати мисливський скарб :)
 

1.11

Слідопит
Доброго дня шановні. Є така проблема. Гільзи пластік 78 року. При спорядженні тріскаеться. Мабуть пересохла. Чи є який спосіб оновити?
Що означає відновити? Завальцовувати без тріщин, то інша справа.
В залежності від пластифікаторів, полімерна гільза має різні властивості. Завальцовка "Зірка" і "Вальцування" піддають полімер різним навантаженням. Варто зазначити, що в період СРСР, в основному, було вальцування краю гільзи то ж вимоги до пластичності полімеру гільзи мінімальні. Сучасні промислові лінії по спорядженню патронів використивують матриці з підігрівом тобто завальцовують на "гарячу". У вашому випадку, безпосепредньо на стадії завальцовування, можете використовувати фен або нагріти край гільзи від лампи 100Вт. (20-30 с.) і одразу на прес або закрутку.
 
Зверху