Гірка правда

Tavelik.58-20

Мисливець
Читаючи свіжий номер журналу "Полювання та риболовля"зупинився на цікавій і дуже корисній статті.Будьласка до уваги тих хто відноситься до таких "мисливців".
 

Вкладення

Филин13

Мисливець
Гусар;158104 сказав(ла):
Да ребята, Вы правы. Ах как же Вы правы.
Повністю з вами згоден шановний Гусар.Поки наш народ не заставить ціх можновладців сісти у свої літаки та забратися геть з країни,десь до Африки.Доти вони будуть знущатися з усіх,і такі таблички будуть все частіше зьявлятися на теренах нашої рідної України.З.Повагою.
 

Гусар

Слідопит
Знаете. Я бы их отправил дальше Африки, аж до южного полюса. Но дело в том, что это пока единственное место которое еще остается чистым. Так эти гады и там все засерут.
 

dikajapulja100

Новачок
Кілька років тому на полюванні на козулю під час інструктажу єгер всим пояснював що стріляємо тільки самця з рогами. Того дня серед нас були гості і один із них одягнений і обладнаний так що тільки не вистачало парашута ( короче крутелик). Так от єгер сказав що у загонах будуть олені і по них стріляти категорично заборонено . Єгер запитав чи всі знають який олень а яка коза. Звісно всі мисливці сказали що знають ,зокрема ( крутелик) сказав що " че мы на охоте первый раз". Так от в одному із загонів мисливець добув козла з рогами і всі мисливці зійшлись до нього . Коли підійшов "крутелик" то на повному серйозі вигукнув " бля дак етоже олень!!!". Так от доре що на таких "оленів" того дня нічого із тварин не вийшло із загонів .
 
Зверху