а де там фігурує власник? якщо зброя наша - то власність в/ч, якщо кацапурська - то трофейна, теж має бути здана державі, бо нею зчинили злочин проти держави та її народу (про це писав Ігор в іншій темі). так що там фігурує декларант - тимчасовий користувач, до якого цю зброю закріплять на період військового стану. а потім відберуть і трахнуть мізки чого було 45 патронів а здає лише 38. і це лайтова версія перебігу подій. я ще це розумію для прикордонних та звільнених територій там і роздавали на початку війни, а після боїв і танк можна було підібрати, а як бути, якщо притаскає зброю житель умовно Вінничини чи Чернівців??? як він пояснить оте "знайшов"? а якщо людина психічно хвора? чого нас власників гладкостволу, яким в бойових умовах і застрелитись незручно, і комісії, і перекомісії. а тут картку 3х4 та заяву. безкоштовний сир у мишоловці і то для другої мишіа тим паче що та незадекларована зброя з її власником аж ніяк не пов'язана...
Звичайно що не довго, рівно до моменту її декларування, боСудячи з того, що на калаша треба менше бумаг ніж на ТОЗ БМ, недовго той калаш буде на руках в людини
а де там фігурує власник? якщо зброя наша - то власність в/ч, якщо кацапурська - то трофейна, теж має бути здана державі, бо нею зчинили злочин проти держави та її народу (про це писав Ігор в іншій темі). так що там фігурує декларант - тимчасовий користувач, до якого цю зброю закріплять на період військового стану. а потім відберуть і трахнуть мізки чого було 45 патронів а здає лише 38. і це лайтова версія перебігу подій. я ще це розумію для прикордонних та звільнених територій там і роздавали на початку війни, а після боїв і танк можна було підібрати, а як бути, якщо притаскає зброю житель умовно Вінничини чи Чернівців??? як він пояснить оте "знайшов"? а якщо людина психічно хвора? чого нас власників гладкостволу, яким в бойових умовах і застрелитись незручно, і комісії, і перекомісії. а тут картку 3х4 та заяву. безкоштовний сир у мишоловці і то для другої миші
Картку 3х4 щоб потім дати її ППСникам, їм легше людину шукати будеа тут картку 3х4 та заяву.
Вірно...але вилучити в тих хто її засвітив, задекларував...а у кого вона продовжить своє життя під стріхою (сусідською ), або в лісі, або ще де, то як же вини її вилучать, вони ж про неї нічого не знають ...та зброя звісно буде потихеньку випливати, але дуже і дуже повільно...У любому випадку поліція зробить все для того, щоб зброю вилучити.
Сто відсотків вірноАле точно, що не потрібно лізти в кримінал, це зайве і надалі в житті не згодиться, а тільки завадить.
Тут на сто відсотків згоден.Але точно, що не потрібно лізти в кримінал, це зайве і надалі в житті не згодиться, а тільки завадить.
А тут просто тяга до заборонених плодів... воно потім може дійде до розуміння, й можливо частину тієї зброї утилізують, втоплять, розберуть, здадуть в місячник добровільної здач та інше, но то буде потім...а спочатку - треба щоб і в мене було. а там побачимо...не зрозуміло - звідки в нашого населення така жага і тяга до криміналу?
Це не знають тільки школяри молодших класів.Не всякий досвід - корисний. Розуміння, правда, приходить потім.
дивлячись, як влада поводитиметься - може й швидко і одночасно, мерики та старости на місцях таке чудять і так відкрито гребуть, що аж відверто дивуєшся їх безстрашності і вірі в своє безсмертя..та зброя звісно буде потихеньку випливати, але дуже і дуже повільно..
Гена, в тих, що не воюють з тих чи інших причин - тяги до криміналу нема, а от в тих, що повернуться і побачать за що воювали, буде не тяга до криміналу, а гостре відчуття справедливості, якось мені однин знайомий казав, коли був у відпустці і мова зайшла про деякі "проекти" місцевого "самодєржца" під час війни - "я 2 роки вбивав і закопував, думаєш тут не справимось?". знаючи того чоловіка у мене нема причин йому не вірити.Одне не зрозуміло - звідки в нашого населення така жага і тяга до криміналу
Ті, про кого ти пишеш, не сидять тут на форумі. Я про інших. Удачі їм. Потім х..... смайлики поставиш, тоді вже не смішно.Гена, в тих, що не воюють з тих чи інших причин - тяги до криміналу нема, а от в тих, що повернуться і побачать за що воювали, буде не тяга до криміналу, а гостре відчуття справедливості, якось мені однин знайомий казав, коли був у відпустці і мова зайшла про деякі "проекти" місцевого "самодєржца" під час війни - "я 2 роки вбивав і закопував, думаєш тут не справимось?". знаючи того чоловіка у мене нема причин йому не вірити.
Саме точне визначення на майбутне.Потім х.......
Декларувати)))))Зі зброєю все зрозуміло , а з гранатами що робить?