Дозвіл на нарізну одиницю.

4580dry

ветеран форуму
надійна команда
Доброго всім здоров'я. Підскажіть як можна зробити дозвіл на нарізну одиницю, в мене стаж 15 років з ГМР, є бажання купити нарізну, але немає можливості давати на "лапу" 500$. Є бажання і можливість ІЖ 18 МН.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
йдете д
як можна зробити дозвіл на нарізну одиницю
о дозвільника та пишите заяву на ім"я обласного нач. міліції, додаєте всі необхідні документи (комісія, копія паспорта, свідоцтво про навчання, копію дозволу на носіння та зберігання гладкостволу, квитанції про проплату послуг ДС, бланкову продукцію, держ мито.), з таким пакетом їдете на область у ГУ МВС. таким чином отримуєте дозвіл на придбання, можна попросити, щоб Вам його передали Вашим дозвільником, коли той буде у відрядженні. все.
 

olga 83

Мисливець
ну-ну,там вам и роскажут какой щёт благотворительных и т.п
 

olga 83

Мисливець
а я думаете с бухты барахты написал это,я тоже в 11месяце того года,а человек вчера пришол и спрашивал ,платили ли все или одного его заставили,болезнь грязных рук мы победили....
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
значить вигляд у Вас такий, що дозволяє з Вас злупити копійку, а якщо серйозно - все можливо зробити цілком законно і розмови про 500у.е як написав шановний ТС, не було.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Я за 530 у.е купив новий карабін Севедж 93 в калібрі .22вмр. так що у міліціянтів може трохи морда тріснути від такого хабаря, за єдину бумажку. таке враження, що Вам не долзвіл видають, а мінімум, від вбивства відмазують.
 

bmptank

Новачок
Пробуйте я пол года назад делал все сам обошлося со всеми затратами 1000грн. Но немного пришлося подождать делали 2 месяца но можна било надавить но я не спешил
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Собираешь все справки и документы, установленные в разделе 12 приказа № 622, идешь в разрешиловку и пишешь заяву в установленной форме, потом ждешь установленный месяц. В конце приходишь к разрешителю или начальнику РО и говоришь, что если не будет официального отказа или разрешения на приобретение, пишешь телегу в прокуратуру и Министерство ВД.
Если таки через месяц ни отказа, ни разрешения, то пишешь телеги. Если отказ - по обстоятельствам. Если разрешение - покупаешь ружье. Если до этого момента не передумаешь! ;)
 

olga 83

Мисливець
Пробуйте я пол года назад делал все сам обошлося со всеми затратами 1000грн. Но немного пришлося подождать делали 2 месяца но можна било надавить но я не спешил
ну так вот и проанализируйте стоимость,1000 это как раз с уплатой бонуса на чей то счёт
 

Vitalij11111

Мисливець
здавав документи на нарізну два тижні тому, 73 грн. довідка про відсутність судимості, 56 грн. за послуги ДП якіть там Ресурси, +швидкозшивач 50 коп. + ксерокси мед комісії минулорічної , страховки і довідки про навчання з "гладкоствольної" справи . Разом близько 140 грн. Ні про які внески не було і натяку. Правда ще треба буде заплатить за бланк дозволу на носіння -до 100 грн.(книжечка) , і якщо вже геть всі затрати рахувать то + тричі з'їздить в область , 45 грн. на автобусі, 180 грн. якщо на авто.Я їздив 1 раз на авто, двічі на автобусі, отже потратив 75 грн. Отакі ,я б сказав мізерні розходи. Робив усе сам. А перед цим взнавав як "по блату" через "дуже знайомих" людей зробить то загадали дві зелені бумажки (200 долл) і то тільки по знайомству і тільки як для мене .
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Віталіку, останній раз нагадую, що за останньою редакцією наказу № 622 від претендента не вимагається довідка про відсутність судимості. Але за тим же наказом вона повинна бути у спостережній справі. Але отримання її - обов'язок дозвільної системи. Але через свої "ментовські" служби та зовсім безоплатно для громадянина.
 

Vitalij11111

Мисливець
Дякую, я не знав! У списку документів ця вимога була прописана. Можу тільки зробити висновок про дозвільні підрозділи областей- хто як хоче так і дро...е.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Так не повинно бути. Ось список потрібних документів із наказу МВС № 622:
"12.2. Для одержання громадянами в органах внутрішніх справ дозволу на придбання мисливської вогнепальної нарізної,
гладкоствольної зброї, пневматичної зброї, холодної та охолощеної зброї громадянами подаються такі документи:
заява щодо видачі дозволу на придбання зброї на ім'я керівника органу внутрішніх справ за місцем проживання заявника;
заповнена картка-заява (додаток 13);
медична довідка (крім охолощеної зброї);
довідка про вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування (крім
охолощеної зброї);
платіжний документ (платіжне доручення, квитанція) з відміткою банку, відділення поштового зв'язку або коду проведеної
операції про внесення коштів за надання відповідної платної послуги;
копії 1, 2 та 11 сторінок паспорта громадянина України".
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0637-98/page3
Прочитай уважно пункт 12 Інструкції, там все сказано.
 
Зверху