Допоможіть визначити та оцінити...

MAXNO 88

Новачок
Доброго дня Шановне панство...!!! Сьогодні до рук попалась цікава рушничка але у край не задовіь ному стані.. ( дерево не рідне але ціле стволи в раковинах також є незначна вмятина на одному із стволі і таке інше) тому прошу Вас вказати що взагалі за марка і що на сьогоніщній день вона варту чи взагалі краще не звязуватись.. зарнє дякую за допомогу...!
 

Вкладення

валентин 65

Мисливець
По этих фото только "Ванга" может дать совет:):p. Нравится-берите, а дальше от желания, прямых рук и вложений. Можно из любого говна сделать "конфетку", но затраты:rolleyes:, Сообразуйтесь с своими возможностями и желаниями. С ув.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Старий,добитий в хлам Лепаж!!!Він вам не потрібен.Це вже історія.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Виставіть фото всієї рушниці!!Інтересно подивитись на нього цілком.Всіляка рушниця,більше ніж з сторічним стажем,має інтерес для поціновувачів таких девайсів, тим більше,що це рушниця являється першопроходцем в плеяді рушниць Лепаж.Фірма декілька раз міняла назву Lepage a Liege, Lepage Freres, Manufacture de Armes, etc .Це якраз є Lepage a Liege,яка починає своє літочислення з 1810 року,а пік її слави власне припадав на 70-80 роки 19 сторіччя!!
 
Останнє редагування:
Зверху