Допоможіть з вибором рушниці.

Статус
Закрита.
Доброго дня. Став вибір між рушницями Bernardelli Anniversary Ceramic 12/76 760мм. та Fabarm Lion H35 Azur 12/76 що хто може сказати про них, якій рушниці дати перевагу?

Dionys

Мисливець
Що сказати, обидві - газовідвід. Не знаю саме за цю Bernardelli, але модель Mega збиралась і виготовлялась в Турції компанією CD Europe, вони ж і розручували бренд Breda на ринку країн СНД. За умови однаково гарного стану цих рушниць, я б взяв Фабарм. Більш поширене, всім знайоме. Bernardelli так собі бренд, серед п/а сіренька шкапка. Моя думка.

vasil muk

Мисливець
По перше щоб вибрати.треба знати об'єкт полювання.умови полювання.Звідти калібр.система перезарядки.довжина ствола.А тоді якщо є декілька варіантів.беріть що сподобається.Єдине що пораджу не беріть 76 ствол.макс 71см

RoSO-maxa

Мисливець
%
Беріть тільки 71 см ствол
В мене Benelli SBE 2 з 71 стволом !!! Найкращій напівавтомат в світі! Ніколи я з ним проблем не мав! Від 28 гр працює і все в ньому просто і мінімально
Зараз в Україні в збройовому мирі багатий вибір!!! Те що розглядаєте Ви, це системи 80 років, вони масивні, складні, тяжкі і грубі а італійці мають бути витонченими і елегантними

Передивився рушниці. Fabarm не зайшов, виглядає як якась іграшка, зроблений не дуже якісно, підгонка дерева недуже якісна гравіювання погане, лягає в плече погано, із гарного тільки кейс в якому зберігається рушниця. Дивився в Stvol Beretta A400 Upland 12/76/76 лягло гарно зроблено на вид якісно. По Bernardelli лягло гарно, зроблено теж гарно. Вже сам не знаю яке краще вибрати, полюю на качку, перепела, фазана. На полюванні буваю не часто якщо за рік 300 патронів використаю і то добре. На вид Bernardelli сам механізм та його складові виконані якісно. Буду думати.

RoSO-maxa

Мисливець
Ще раз! На Ваші гроші які Ви можете потратити на себе! Заглядайте на Benelli - Beretta ну як бюджет Franchi Affiniti
Benelli M2 та SBE їдуть з високою планкою якщо Ви середнього росту і вище. Montefeltro i Raffaello з прямою планкою! Comfort на базі Rafaello
Шагайте в ногу з часом і технологіями! Подивитися на ютубі відео останніх років з амеріканцями полювання на качку та гуся! Всі з Benelli M2 та SBE або Beretta Extreme хача вони були прихильники власного виробництва і як все змінилося.
Вибір тільки за Вами !

Dionys

Мисливець
При всій повазі до Вашого смаку і уподобань, але вибирати між Бернарделі (який вже тривалий час виготовляє все включаючи ствольні трубки на заводі Sarsilmaz, в Туреччині а в Італії тільки збирає) і Береттою це як наприклад між Хюндаєм і Лексусом в одному класі. Думаю, мало хто взяв би Сонату якби на 10-15% дорожче міг би взяти ES чи GS.
Справа за Вами, користуватись будете Ви, але як на мене - думати нема про що.

Статус
Закрита.
Зверху