Допоможіть з купівлею нарізного

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
І погане йому товчите,бо він використовує нарізне,а не гладкоствол(трійник),а значить полювання можуть бути різні і в різних місцях,а там може в обов"язковому порядку знадобитись багатократна оптика і що тоді він скаже вам,якщо крім колліматора,або малократного загонника в нього нічого підходящого з оптики не виявиться???!В нарізному повинна бути змінна оптика з запасом,на те воно і нарізне!!
відповім: він полює лише з колективом, індивідуальних полювань не практикує взагалі, - тому загонник з невеликою кратністю саме те. він полює з гладкостволом восновному, а на кілька облавних полювань в мисливських господарствах буде карабін. але ж не ту підзорну трубу яку йому сватають. все одно вирішувати йому.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
відповім: він полює лише з колективом, індивідуальних полювань не практикує взагалі,
В такому разі все залежить від його переконань,але я дав пораду на майбутнє.Сьогодні одні полювання,а завтра підвернеться щось дуже інтересне і треба поміняти ці полювання,хоч на один раз,а опитики немає,запас ......не їсть.Нарізне ,як правило,якщо воно вже купується,то з великим скрипом і пересторогою,але і на довго)ІМХО.
 

БИГЛЕМАН

Снайпер
тут почитаешь...и начинаешь в себе сомневаться...вон некоторым тройника мало на 200-300 метров по бегущему ..с руки..
говорят :идеальный вариант - тройник...и коллиматор и оптика и по планке/мушке и вышка и засада и подход и загонная (что на № , что в загонке)...- НЕТ. и 1 000 000 глупейших доводов,
ну нет, так нет - купите 22WMR. потом 30-06. а охотиться не с чем...
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Нарізне ,як правило,якщо воно вже купується,то з великим скрипом і пересторогою,але і на довго)ІМХО.
тут згоден, але на Н/А оптику з великою кратністю - теж не туди. говорили йому, щоб купив болтовик на індивідуальні полювання Хову чи ЧЗ - дешево й сердито, але... поки що тільки кабан та тільки облава.
ПС: а я пристаю до Вашої думки якби обирав нарізну зброю собі для полювання, сам схильний до полювань з підходу індивідуально, тихо. мій би варіант був Тікка або Хова - щось з 30-06 або 30-30. з доброю оптикою. але це з розряду "зброя та полювання мрії"
 

трудяга2

Мисливець
Ну що-ж винесу на суд товариства своє рішення .Бюджетний карабін з ковзаючим затвором виробнитства США- RUGER American Rifle кал.30-06 плюс буду купувати оптику але з оптикою ще не вирішив яку.плюс коліматор або загонник.Хто що скаже по даному карабіну?ще придивлявся Savage Axis в тому-ж калібрі по опису вони ідентичні тільки в ругер затвор з трьома бойовими упорами.тому і схиляюсь в його сторону.
 

ВАЛ 73

Мисливець
Пластик-хорошо !!! Нет открытых прицельных приспособлений-плохо . Калибр на личное усмотрение )
про остальное молчу , такой "халвы" не пробовал.
 
Зверху