Дпоможіть встановити і оцінити.

Normanmen114

Новачок
Патронники змінені на 70мм, стволи чисті, діаметр відповідає клеймам.
 

kef

Зброяр
Патронники змінені на 70мм, стволи чисті, діаметр відповідає клеймам.
Раз патронник розвернувся на 70 мм. То і труби доведені до блиску.
Клеймо 65 м. Та марка без димного пороху ( корона. Пудре пете).
Якщо ціна символічна..то можна купити
. Але нащо ,? У мене є француз системи.лефоше - к 16 на 65 мм.патронник. рушниця наче як рідна на вскидку та і так для ведення стволу в ціль.
 

Normanmen114

Новачок
Діаметр каналів, ВІДПОВІДАЄ клеймам. Довжина 680. ДС 0,2/0,25. Проміри пробками. Бачу на перепілці. Питання було в іншому, прошу по суті...
 

iva31

Новачок
доброї ночі! чудова рушниця, у мене подібна, трошки правда різні клейма. додайте ще фото із клеймами на стволах та на подушці стволів, щоб усім було зрозуміліше.
 

Normanmen114

Новачок
Додаю, дуже хотілося почути думку Арго, вона для мене важлива. Вибачаюсь, якщо, Ви, на відпочинку.
 

Вкладення

kef

Зброяр
Невже на форумі ніхто, нічого не знає про цю зброю?
Знають. І не раз описували . На трубках є і назва сталі -вірніше яким метод виготовлена. Та прізвище ствольного майстра Фанже. А якщо не полінуватись, то тема форумчанина Восхода за 2017 рік з проханням вставити (що то за рушниця).дасть Вам багато чого пізнавального.
На подушках стволу в овальній рамці є написи які погано видно. Там може бути відповідь по виготовленню самої рушниці.
 

Normanmen114

Новачок
Доброго ранку! Дякую, що не полінунувались відповісти(не сарказм,подяка).
 

Dima

ветеран форуму
надійна команда
Оружие Peugeot производилось в Сент-Этьене (Франция) «Мануфактурами d'Armes» компании Cycles Peugeot S.A., которая впоследствии стала дочерней компанией группы Peugeot под названием «Société de Construction Mécanique Peugeot Loire». Этот район был выбран из-за высококвалифицированной рабочей силы, поскольку Сент-Этьен был центром производства оружия во Франции. Производство началось в середине двадцатых годов, и в каталоге 1930 года уже можно было найти 4 модели ружья с двумя совмещенными горизонтальными стволами и 2 модели с двумя вертикальными стволами, как 2 автоматических пистолета. Качество этого огнестрельного оружия и уровень его безопасности быстро принесли Peugeot хорошую репутацию. В 1936 году ассортимент насчитывал 21 ружье и 5 винтовок. Вторая мировая война остановила эту деятельность, и трудности возобновления производства в 1945 году отражают конец этой отрасли.
 
Зверху