"Дістаю качку і зайця на 100-120 метрів)))"...

КДН

Слідопит
Нє,шановні,ну це реально достає....:D:D:D.Є такі завзяті "стрілки-мисливці",що з їх вуст неодноразово звучить про "...дістаю качку на 80-100 метрів","зайця на 150 м" і таке інше. Це діагноз чи майстерність така?:D:)
Ану давайте в "нападєніє"....:Dхто з якої відстані "достає"....
П.С. Від себе: в таких мисливців або з глазоміром непорядок,або як в анекдоті"- неможу показати,якої величини і довжини була риба,але очі були,як мої зв'язані два кулаки"........:D
 

Вік71

Снайпер
Ну,випадки в життi бувають рiзнi:)
На рахунок "зайця на 80м"-повiрю,якщо стрiляти як мiнiмум "0"з посиленого чока-i то,скорiш за все випадковiсть! А про 100 м i далi-це все "мисливськi байки":)
Я нiколи не стрiляю нi по качцi,нi по зайцю-якщо вiдстань на око бiльше 50 м.
 

Ингул

Мисливець
"...дістаю качку на 80-100 метрів","зайця на 150 м"
Запросто.... Вы "катанкой" пробовали? От "катанкой" 150 метров - куйня вопрос.
Но "катанки" не "дистають"....они реально "валят".
Что такое "катанки" не знаю, догадываюсь что это самолей использованный в погремухах чукотских шаманов)))) . Подслушал в разговоре двух начинающих охотников в лесхозе, когда восстанавливал документы.
 

ATIS

Снайпер
В багатьох слабенький глазомір а інші бросто прибрехують. Рахую що стрільба шротом на 100м це маразм, 60 метрів це потолок а далі підранки. Потім кажуть що зайця все меньшає в угіддях.
 

Вік71

Снайпер
[QUOTE="КДН, post: 560199, Від себе: в таких мисливців або з глазоміром непорядок..:D[/QUOTE]

Або то iхнiй перший трофей-та емоцii пруть через край!
Був свiдком одного випадку: на одному полюваннi на зайця був з нами один новачок-то було його перше полювання.Нас було 5,тому йшли на вiдстанi метрiв 50 один вiд одного по рiзнi сторони невеликоi лiсопосадки. Русак вибiг з правоi сторони лiсопосадки i був добутий цим хлопчиною з першого пострiлу.
По закiнченнi полювання хлопець розповiдав,що взяв зайця за метрiв 100:eek:Спецiально вернулись i кроками помiряли по снiгу слiди вiд мiсця ,з якого вiн стрiляв-до мiсця падiння зайця(вiн ще пробiг метрiв 5),вийшло аж 38 крокiв:)
 
Останнє редагування:

KFoR

Зброяр
[QUOTE="КДН, post: 560199, Від себе: в таких мисливців або з глазоміром непорядок..:D
Або то iхнiй перший трофей-емоцii пруть через край!
Був свiдком одного випадку: на одному полюваннi на зайця був з нами один новачок-то було його перше полювання.Нас було 5,тому йшли на вiдстанi метрiв 50 один вiд одного по рiзнi сторони невеликоi лiсопосадки. Русак вибiг з правоi сторони лiсопосадки i був добутий цим хлопчиною з першого пострiлу.
По закiнченнi полювання хлопець розповiдав,що взяв зайця за метрiв 100:eek:Спецiально вернулись i кроками помiряли по снiгу слiди вiд мiсця ,з якого вiн стрiляв-до мiсця падiння зайця(вiн ще пробiг метрiв 5),вийшло аж 38 крокiв:)[/QUOTE]
Ну і таке буває:D:D:D,а я до свого першого зайчика рахував кроки сам, 45 вийшло. Зайця на 80 метрів вірю. Як і вірю що це буде випадковість, а не закономірність.
 

Копатыч

Зброяр
Расстояние, между столбами (в городе) от 25 до 30 метров ......., длина футбольного поля от 90 до 120 метров, высота 9-ти этажного дома 27 - 32 метра, так вот если поставить зайца на ворота ( вместо вратаря ), то его реально не будет видно, мушка закроет полностью, за утку - промолчу (она еще меньше) .......
А рассказы "бывалых", хороши за 100 гр, у костра, после юшки ......
 

tyrist 1945

Тигр
Один раз в житті я стріляв зайця далеко.. заєць упав і був добраний гончаком. Рахували кроками. Вийшло 100 кроків. Стріляв 00, по молодості бо діди казали що так треба:D:D Але це чиста випадковість.
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
Хiба що в той момент,коли зайцi займаються продовженням роду:)
Был свидетелем. Были взяты с метров 20, но прикол в том, что второго зайца он не видел, а в момент выстрела видно они пересеклися на одной линии. Поле скошеный подсолнух слегка притрушенный снегом. Выстрел все слышали только один. Второй случай, заяц (не подранок) во время охоты был словлен руками под посадкой. Так что ситуации бывают разные.
 
  • Like
Reactions: SAB

baz

Мисливець
да ладно Вам теорию вероятности никто еще не отменял, вот канадиец с 3,5 км попал, хотя дико сумниваюсь что умышленно, ок 10 сек полет пули по движущейся мишени, но факт имеется, хоть и не утка

http://www.segodnya.ua/world/mirovo...ka-igil-s-ogromnogo-rasstoyaniya-1032281.html


сам видел глазами только раз - мужичек стрелял с ТОЗа по зайцу поднявшемуся на пахоте метров за 80..100 и убегающему от него, дядя стрелял по принципу ану попаду, а заяц взял и упал, мужики завалили, потом этот дядя говорил что 200 с лихом шагов до зайца отсчитал, я не перепроверял но заяц реально далеко бежал
 

Андрю F

Мисливець
От я за 157 метрів бокового зайця №3 з упора в шию, от був постріл, но стволи в курковки одностволки були 85 см. дід трофейний приніс. 10,8 кл. самому віриться мало. Но, я міг його іще далі відпустить щоб не побити тушку, тройка все таки.
 
Зверху