Mykola STARyy
Снайпер
Кому впеклося прісне життя дієтчика, заходьте.
Вирішив сьогодні потішити себе.
Смаженого, гострого, жирного, перцю, цибулі, приправ ні-ні.
Готую печену качку-шипуна, вона ж мускусна качка, вона ж індокачка.
(поки жінки нема вдома можна трохи відступити від догм)
Поїхали.
Качку мию ріжу (цілої самому забагато), присолюю,додаю петрушку більше нічого ніззя
трошки оливкової олії, тим часом обварюю картоплю в мундирах, 5 хв після закипання. Воду солю круто.
Картоплю заливаю холодною водою, тоді легко знімається шкіра.
Картопля, морква,пів помідора.
Все це хазяйство в рукав.
Рукав зав'язую так, щоб вузли були зверху, тоді сік не витікає на противень і не доводиться черговий раз ознайомлюватся з недоліками всієї моєї родини.
В духовочку на 1год 10 хв. 190 по Цельсію.
Тим часом з того що лиилося кришим мізерію (салат)
Ну і результат:
Вирішив сьогодні потішити себе.
Смаженого, гострого, жирного, перцю, цибулі, приправ ні-ні.
Готую печену качку-шипуна, вона ж мускусна качка, вона ж індокачка.
(поки жінки нема вдома можна трохи відступити від догм)
Поїхали.
Качку мию ріжу (цілої самому забагато), присолюю,додаю петрушку більше нічого ніззя
трошки оливкової олії, тим часом обварюю картоплю в мундирах, 5 хв після закипання. Воду солю круто.
Картоплю заливаю холодною водою, тоді легко знімається шкіра.
Картопля, морква,пів помідора.
Все це хазяйство в рукав.
Рукав зав'язую так, щоб вузли були зверху, тоді сік не витікає на противень і не доводиться черговий раз ознайомлюватся з недоліками всієї моєї родини.
В духовочку на 1год 10 хв. 190 по Цельсію.
Тим часом з того що лиилося кришим мізерію (салат)
Ну і результат:
Останнє редагування: