ЕДА НА ОХОТЕ ?

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Нагуляна риба на великих річках, має особливий свій смак, по зрівнянню із ставковою.
то я знаю. на Бугу виріс
Ніколи такого не було.
якщо не обсмажити - то буває, мій товарищ так кілограм 30 коропів перевів
 

kef

Зброяр
Я робив і роблю при нагоді так. Риба
- салака норвежська велика майже як оселедець. Ціною за один кг.- 45 грн. Виходить 6 - 7 шт.рибин.
-Рибу почистив.пера видалив.обсмажив з двох сторін. Коли схолоне розібрати - тобто видалити кістки.
-Обсмажити на олії моркву . цибулю різану шматками як для плову .
-Усе покласти у швидковарку. Додати спеції.сіль.перець.вершкове масло.томатний соус чи пасту або стиглі помідори без шкірки.
- Довести до кіпіння.
- Випустити через клапани лишню пару- тиск.
- Добавити декілька ложок борошна.
- Легенько перемішати все. Довести до кипіння.І так хвилин десять.щоб під тиском готувалось.
І все готово. Смак люксовий. Краще а ніж консерви від фірм чи праження у автоклаві.
Виходить такий собі на швидкоруч рибно- овочевий продукт . При бажанні можна добавити зварений рис.пасолю.перловку .
Готову продукцію переложити у скляні банки по типу (ікри мойви чи соусів). І в холодильник для зберігання.
 
Зверху