Я саме про це і писав.Мене більше цікавлять думки щодо дій адвоката.
Ну ти сам відповів на своє питання. Адвокат який не виконує свої обов'язки, не адвокат а підорас.В казці герої придумані. В конкретному випадку є дві людини, з конкретними прізвищами.
ТЦКашники - військові, які виконують накази. Правильні накази, чи не правильні, чи може злочинні, чи не правильно виконують, чи не правильним чином, з порушенням закону - то питання інше. І хтось мусить робити ту роботу.
Мої земляки-тцкашники 24.02.2022 року стали бойовим підрозділом і на сьогодні багатьох вже нема. Доречі, на відміну під багатьох прикордонників і дуже багатьох поліціянтів і дснс-ників, ніхто з ТЦК-ників, які на той час служили, не залишився на окупованих територіях і всі пішли з своєю бригадою. Принаймні я не знаю таких, що лишилися.
Мене цікавить адвокат якщо це адвокат і його дії, чи хайп. Адвокат - це врач, це пастир. Такі заяви взагалі руйнують поняття про адвокатів по суті. Як можна про щось балакати з подібним адвокатом і думати про те, що ця розмова може стати відома всім на другий день? Мене більше оце цікавить.
О!Цей вкид зроблений навмисно.
А це підтвердження ваших слів.
Так роблять гарні адвокати. Погані адвокати в кращому випадку нічого не роблять, в гіршому - пропонують погодитися з прокурорами і підписати мирову.У більшості випадків адвокат. Так би мовити посередник -$- між гілками влади.
піздьож задля власного піару. так як і пояснення ТЦКшника - загальні фрази для підбурення людської думки, які і так крутяться в кожній розмові, так вони туди за тим і йдуть, але не говорять про це на кожному кутку. чергове ІПСО для накрутки собі глядачів та підняття рейтингу.Мене більше цікавлять думки щодо дій адвоката.
а безкоштовний адвокат - це ще й додатковий прокурор на судіАдвокат який не виконує свої обов'язки, не адвокат а підорас.
не сторгувались вони і все.Мене більше цікавлять думки щодо дій адвоката.