Етика і совість

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Мисливських новин не дуже багато, тим більш на носі "міжсезоння". Вибачте, якщо де роблю які пости не по темі. Спілкування не вистачає.
Сьогодні прочитав отаке в одному з тг- каналів. Ваші думки, якщо хто хоче висказатися по даній ситуації.
IMG_20250109_212853.jpg
IMG_20250109_212812_042.jpg

old hunter

Снайпер
Якщо подивитись трошки глибше, то ТЦКшники і поліціянти просто виконавці.
Без совісті, сорому, принципів.......................але виконавці.
Але глибше дивитись мало хто хоче (а хто і не може), тому кругом обгоорюють дії виконавців.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Мене більше цікавлять думки щодо дій адвоката.

old hunter

Снайпер
Я саме про це і писав.
Ми дивимось на картину, не бачимо рами, а тих хто бачить руки які носять цю картину - одиниці.

А стосовно казки, яка написана вище, вона скорійше для діточок.
От так ТЦКашник по телефону і розкаже адвокату (якого навіть не бачив) що його змусило йти в ТЦК, про те що його знайомі купили квартири і машини...
Про дитинство і батьків та свої дитячі травми не розказав?

Додам, що ТЦКашників не поважаю, огидні вони мені.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В казці герої придумані. В конкретному випадку є дві людини, з конкретними прізвищами.
ТЦКашники - військові, які виконують накази. Правильні накази, чи не правильні, чи може злочинні, чи не правильно виконують, чи не правильним чином, з порушенням закону - то питання інше. І хтось мусить робити ту роботу.
Мої земляки-тцкашники 24.02.2022 року стали бойовим підрозділом і на сьогодні багатьох вже нема. Доречі, на відміну під багатьох прикордонників і дуже багатьох поліціянтів і дснс-ників, ніхто з ТЦК-ників, які на той час служили, не залишився на окупованих територіях і всі пішли з своєю бригадою. Принаймні я не знаю таких, що лишилися.
Мене цікавить адвокат якщо це адвокат і його дії, чи хайп. Адвокат - це врач, це пастир. Такі заяви взагалі руйнують поняття про адвокатів по суті. Як можна про щось балакати з подібним адвокатом і думати про те, що ця розмова може стати відома всім на другий день? Мене більше оце цікавить.

tyrist 1945

Тигр
В казці герої придумані. В конкретному випадку є дві людини, з конкретними прізвищами.
ТЦКашники - військові, які виконують накази. Правильні накази, чи не правильні, чи може злочинні, чи не правильно виконують, чи не правильним чином, з порушенням закону - то питання інше. І хтось мусить робити ту роботу.
Мої земляки-тцкашники 24.02.2022 року стали бойовим підрозділом і на сьогодні багатьох вже нема. Доречі, на відміну під багатьох прикордонників і дуже багатьох поліціянтів і дснс-ників, ніхто з ТЦК-ників, які на той час служили, не залишився на окупованих територіях і всі пішли з своєю бригадою. Принаймні я не знаю таких, що лишилися.
Мене цікавить адвокат якщо це адвокат і його дії, чи хайп. Адвокат - це врач, це пастир. Такі заяви взагалі руйнують поняття про адвокатів по суті. Як можна про щось балакати з подібним адвокатом і думати про те, що ця розмова може стати відома всім на другий день? Мене більше оце цікавить.
Ну ти сам відповів на своє питання. Адвокат який не виконує свої обов'язки, не адвокат а підорас.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Ігоре, я не розумію пару речей. По-перше, такими діями адвокат вистрелив собі в ногу. Хто до нього звернеться? По-друге, такими діями адвокат склав ситуацію, коли суспільство реагує, ділиться на прошарки і породжує різні думки. Хтось осудить того ТЦКашника, а хтось навпаки, як я, почне критикувати адвоката. І забувається причина, "по якому випадку зібрання" - починаємо не засуджувати незаконні дії ТЦКашника, а на фоні недолугих (знайоме слово :) ) дій адвоката дії підсудного вже не здаються такими жахливими. Чого його засуджувати, якщо навкруги адвокати - взагалі сволоти. Може помиляюсь і дурне думаю :)

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Доречі робота адвоката - не шукати винних чи робити безневинних, а насамперед допомога в грамотному складанні документів. І не оцінювати дії підлеглого, а находити нестиковки і неточності в діях звинувачення, і насамперед - помилки в процесуальних діях прокурорів (причина розвалу всіх справ), таким чином сіючи сумніви в загальну картину. А суддя сам повинен оцінити, скільки кирпичів вибив адвокат з фундаменту, який зробив прокурор і оцінити, міг той фундамент (справа) завалитися чи ні.
Вибачаюсь за свої "глибокі народні" пізнання :) , якось так собі представляю.
Військовому любого калібру і посади зараз одне покарання і всі знають яке. А от адвокату жити і працювати тут.

Останнє редагування:

old hunter

Снайпер
Цей вкид зроблений навмисно.
Показати ТЦКашникам, що їх захищати не будуть. Грубовато зроблений, але як вдалось.
Ох зроблять з них крайніх, все до того.
А адвокат як і ТЦКашники, робить свою работу як йому зручно. А законність нині не в моді.
https://tsn.ua/exclusive/zahischav-...okat-shokuvav-biykoyu-v-tck-foto-2595207.html

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
Ціль - хз. Тепер мені здається що таким чином він "будує" свою карєру "скандально відомого адвоката". Зараз знову про вибори забалакали, може теж є мріїє. І кожне гівно буде пробувати хайпувати всіма зручними способами. Бо гроші на гречку "для чесних виборів" є не у всіх :D

иж 18

Снайпер
Это я так понимаю частный адвокат, может и отказать пока договор не заключили а вот если был бы предоставлен адвокат бесплатный по закону и он такое сделал тогда другое дело.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/n0001891-17#Text
ст. 10
Я не суддя. Але отой пост отого чма-адвоката більше схожий на покази для слідства. Явно якась спланована гра по чийомусь сценарію.
А військові зараз можна сказати "непідсудні", бо покарання всі знають заздалегідь. Не бояться військові судів від слова зовсім.

kef

Зброяр
У більшості випадків адвокат. Так би мовити посередник -$- між гілками влади. Є порядні але їх мало.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
У більшості випадків адвокат. Так би мовити посередник -$- між гілками влади.
Так роблять гарні адвокати. Погані адвокати в кращому випадку нічого не роблять, в гіршому - пропонують погодитися з прокурорами і підписати мирову.
Дії отого адвоката з мого першого посту я не знаю як назвати. Ігор написав влучно, можна тільки добавити "як останній..."

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
піздьож задля власного піару. так як і пояснення ТЦКшника - загальні фрази для підбурення людської думки, які і так крутяться в кожній розмові, так вони туди за тим і йдуть, але не говорять про це на кожному кутку. чергове ІПСО для накрутки собі глядачів та підняття рейтингу.

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Зверху