Задержание лица с применением огнестрельного оружия

old hunter

Снайпер
Хлопцы говорить и предполагать можно что угодно и сколько угодно.
Статистика приведена выше и она вещь упрямая.
Приведите другую ------- обсудим.
 

Ohotnik47

Слідопит
Коли був молодшим і працював у МГ, багато бажаючих було мене закопати, і стріляли, правда здалеку і дрібним шротом, і бійки були неодноразово і дах в хаті прострілювали- от тоді необхідність в короткостволі була реальна.А тепер життя в цьому сенсі спокійніше - нікого не ловлю- ніхто не погрожує, а для особистого захисту домівки достатньо тієї зброї що маю.
В той же час дві доньки їздять по роботі часто і далеченько, і от їх безпека мене реально турбує - було б мені спокійніше, якби у них замість балончиків було щось ефективніше.
 

Visioner

Слідопит
Звертає на себе увагу нижченаведена фраза з сайту Національної поліції Миколаївської області, в якій правоохоронці закликають громадян не боятися захищати своє житло і майно від зазіхань злочинців.
Не плохо было бы если бы они еще разъяснили народу нюансы самозащиты.
А то народ щас начнет защищаться и потом под статью за превышение необходимой самообороны сразу.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
А ещё обращает внимание фраза "..колишній голова суду.."
Вот сильно сомневаюсь, что риторика статьи была такой же, если бы на месте этого "колишнього голови" оказался обычный простой гражданин..
 

kef

Зброяр
Цікаво як би ті власники застосовували короткоствол в громадських місцях і.т.д .,де від його примінення можлива буде завдана шкода сторонній особі-особам. ? Невже Ви думаєте ,що закон якщо його приймуть дозволить носити "пістолі" відкрито і готовим до бою.? Дівчатка будуть носити в сумочках з помадою ,хлопчики в напів відкритих кобурах "оперативках"....що призведе до сто відсоткової втрати.Тут гладкоствольну гублять і валять один одного на полюванні .Тіж самі поліцаї в більшості потрапляють за ґрати через примінення табельної зброї частіше а ніж їх опоненти. І я не думаю ,що у простих громадян буде більше прав /про примінення зброї/ а ніж у служивих з їхніми повноваженнями.

А те чи законно чи ні примінити зброю-рушниці у власному житловому помешканні чи в господарських будівлях /інша власність/.Припинення протиправного діяння ,шляхом демонстрації та готовності примінення зброї що до злочинця будуть мати такий же порядок як і примінення її поліцейськими ."ст.46 зак. про поліцію ".

Всі ж пишуть особисто заяву на придбання "зброї "і вказують,що з порядком зберігання та використання зброї ознайомлені ....Так чому зараз виникло дане запитання а не тоді коли є намір придбати зброю !?!?
 
Останнє редагування:

truten81

Мисливець
Кстати, очень сложно представить, как в наших малометражных квартирках или небольших по размерам домишках бродит бродин ночью злодей, а хозяин встает и спокойно достает из закрытого сейфа зарегистрированное ружье, которое, обычно, разобрано, зачехлено, ну и точно не заряжено, а настороженный нарушитель ждет, когда же вы его попугаете своим девайсом?!.
ну квартиры, а тем более дома, у всех очень разные по площади и планировке.. и зачем разбирать оружие и ложить его в чехол в сейфе?! дослать патрон из подствольного магазина это секунда времени.. зарядить перереломку из патронтажа на прикладе на пару секунд больше..
 

truten81

Мисливець
менты брали какого-то преступника, перепутали дома, кинули гранатку и лишили дядька руки..
было такое дело.. мужику этому светошумовая граната в открытое окно со двора влетела. он подумал шашка дымовая и выбросить обратно хотел... ну пальцы и поотрывало..
 
Зверху