Вік71 Снайпер 15 Сер 2025 #323 Лісове озеро ! Давненько таких линів не ловив ! Брав з 6.30 до 7.00 ,наживка опариш 3 шт !
Д_О_К. Мисливець 20 Сер 2025 #327 Всим миру та здоров'я. Перший виїзд в цьому сезоні. Гарний колектив, гарна природа, не погані карасі. Чудовий відпочинок. Вкладення
Всим миру та здоров'я. Перший виїзд в цьому сезоні. Гарний колектив, гарна природа, не погані карасі. Чудовий відпочинок.
Д_О_К. Мисливець 27 Сер 2025 #329 Всим миру та здоров'я. Дуже полюбляю нічну риболовлю. Трохи клювало. Вкладення
senya 2011 Слідопит 13 Вер 2025 #330 Цікава риба цей карась, трішки проклюнувся в червні "прогуляв" все літо і от почав ловитись і на що, на опириша який йому був весь час байдуже, на кукурудзу повний 0 Вкладення
Цікава риба цей карась, трішки проклюнувся в червні "прогуляв" все літо і от почав ловитись і на що, на опириша який йому був весь час байдуже, на кукурудзу повний 0
ТАР Снайпер 28 Вер 2025 #333 В минулому році вирішив стати рибалкою) Результат вчорашньої риболовлі,спіймав дві , одну випустив одну забрав). Вкладення
В минулому році вирішив стати рибалкою) Результат вчорашньої риболовлі,спіймав дві , одну випустив одну забрав).
K kef Зброяр 28 Вер 2025 #334 Риболовля це супер враження.Особливо коли є трофей. Я був лише три рази за рік. Гарні результати у вас.
Риболовля це супер враження.Особливо коли є трофей. Я був лише три рази за рік. Гарні результати у вас.
Небраконьер Moderator Команда форуму 11 Лис 2025 #340 Трохи погуляв, окуні поверталися до водойми, гриби поїхали з нами. Вкладення