Змагання зі стендової стрільби серед членів ЛМО УТМР

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
2 червня 2019 року за адресою м.Львів,ву.Єрошенка 34 на стрілецькому стенді відбудуться змагання зі стендової стрільби серед членів Львівської міської організації УТМР.


FB_IMG_1558643409753.jpg


FB_IMG_1558643414164.jpg
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
2 червня 2019 року за адресою м.Львів,вул.Єрошенка 34 на стрілецькому стенді відбудуться змагання зі стендової стрільби серед членів Львівської міської організації УТМР.
Положення
про проведення змагання зі стендової стрільби «Кубок Львівської міської організації УТМР – 2019 р.»

Організатором змагань виступає Львівська міська організація УТМР, за підтримки компанії «ІБІС» та ВТП «АКРОПОЛІС», якісне проведення змагань та суддівство забезпечує Спортивний клуб "Галицький Стрілець"
У відповідності до положення про проведення змагань до участі будуть допускатися особи , які мають діючий дозвіл на гладкоствольну мисливську рушницю ( калібром 12,16) та членський квиток УТМР .
До участі у змаганнях не допускаються особи які перебувають у алкогольному чи наркотичному сп’янінні та особи, які не підписалися у протоколі про ознайомлення з технікою безпеки на стенді,спортсмени !

1.Мета та завдання .
Змагання проводяться з метою:
-пропаганди фізичної культури і спорту як важливого засобу покращення та зміцнення здоров'я, загартування населення;
-набуття практичних навиків по стендовій стрільбі;
-вибір кращої команди між первинними організаціями по стендовій стрільбі

2. Строки та місце проведення.
Змагання відбудуться 02 червня 2019 року за адресою : м. Львів, вул. Єрошенка 34. Збір о 8.00 годин.

3. Статус та характер змагань.
3.1. Змагання проводить Львівська міська організація УТМР, вони є відкритим для членів товариства Львівської міської організації УТМР.
3.2. Змагання проводяться в особистому і командному заліку. Склад команди -3 (три ) учасники із зареєстрованих первинних організацій Львівської МО УТМР. Додатково можна створити 3 команди для участі у змаганні.

4. Учасники змагань.
4.1.Учасники змагання повинні мати із собою членські квитки УТМР з оплаченими членськими внесками за 2018 рік або за 2019 рік у Львівській міській організації УТМР, рушницю 12-го або 16-го калібру , дозвіл на зброю.
4.2.Учасники зобов'язані :
-дотримуватися Правил поведінки зі зброєю та техніки безпеки
-виконувати вимоги та правила поведінки на стенді
- дотримуватись правил змагань і цього Положення
- морально-етичних норм поведінки в суспільстві
-беззаперечно дотримуватись розпоряджень і вказівок суддів
-при погіршенні здоров'я терміново поставити до відома суддю
4.3. Учасники змагань несуть повну відповідальність за наслідки , до яких можуть привести порушення ними Правил поведінки зі зброєю, спортивного режиму, норм поведінки в громадських місцях.
На змаганнях використовуються набої лише заводського виробництва,які будуть видаватися учасникам змагання. ( Самозаряди використовувати категорично заборонено)
4.4. Учасникам забороняється:
- порушувати Правила техніки безпеки
-розпивати спиртні напої під час змагання
Особи які не будуть дотримуватись Положення про проведення змагання зі стендової стрільби будуть дискваліфіковані та виключені зі змагання, результати анульовано. Примітка : форма для учасників змагань бажано футболка з емблемою УТМР .

5. Програма проведення змагань.
Збір на стенді в 8,00 годині.
- З 8.00 год. - 9.00 год. - Реєстрація учасників на місці проведення змагань
- 9.00 - 9.30 год. - Урочисте відкриття заходу, інструктаж.
- 9.30 год. – Кофі-брейк, частування.
- 10.00 год. – Початок змагань.
- 15.00 - 16.00 год. - Підбиття підсумків змагань, нагородження призерів.
-16.30 год. - Закриття змагань, святковий обід.

6. Правила змагань.
Стрільба буде проводитись на майданчиках круглого стенду та компакт-спортингу. В програму змагань входять лише одиночні мішені.
Учасники змагань стрілятимуть дві серії : в першій серії 10 пострілів на стенді компакт-спортинку
і в другій серії 14 пострілів на номерах круглого стенду.

7. Підбиття підсумків , нагородження :
7.1. Переможці та призери як особистої так і командної першості будуть визначені лише результатами кваліфікаційних серій. При одинаковій кількості влучань за результатами кваліфікацій - підсумок стрільби буде визначатись по останній серії.
7.2. Підбиття підсумків робиться на основі протоколів суддівської колегії згідно правил змагань . Переможці та призери визначаються в особистому та командному заліку .
7.3. - Команди- призери , які зайняли :
1 - ше місце : нагороджуються кубками,медалями грамотами та ліцензією на кабана для колективу.
2 - ге місце : нагороджуються кубками , медалями , грамотами та ліцензією на козулю для колективу.
3 - тє місце : нагороджуються кубками , медалями та грамотами.
-Мисливці в особистому заліку , які зайняли :
1 - ше місце : нагороджуються кубками , медалями, грамотами та сезонною відстрілочною карточкою на пернату дичину і сезонною відстрільною карточка на хутрового звіра ( заєць-русак).
2 - ге місце : нагороджуються кубками , медалями , грамотами та сезонною відстрілочною карткою на пернату дичину або сезонною відстрілочною карткою на хутрового звіра ( заєць -русак) на вибір мисливця.
3 - тє місце : нагороджуються кубками , медалями , грамотами та сезонною відстрілочною карткою на пернату дичину або сезонною відстрілочною карткою на хутрового звіра ( заєць -русак) на вибір мисливця.
Додатково призери змагань отримають призи від спонсорів. Програмою змагань передбачено заохочувальні відзнаки для учасників. У рамках змагань компанія "ІБІС" буде проводити презентацію сучасної мисливської вогнепальної та метальної зброї.
Також компанія "ІБІС" надає можливість членам УТМР
(необхідно пред'явити посвідчення члена УТМР) в період з 1 липня по 31 липня придбати патрони торгівельної марки "РІО" зі знижкою - 10% !!!

Участь у заходах 2 червня коштує 400 грн.
Кошти необхідно здати голові п/о де Ви є на обліку, або завезти у Львівську МО УТМР по вул.Пасічна 141 до 30 травня 2019 р.до 12.00 год. Це остання можливість заявити про участь у змаганнях.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
1. Головний приз командних змагань.
FB_IMG_1558682292896.jpg






2. Приз за друге місце

FB_IMG_1558682301824.jpg





3. Перше місце в індивідуальному заліку.

FB_IMG_1558682307636.jpg



FB_IMG_1558682313831.jpg





4. Відповідно 2 та 3 місце в індивідуальному заліку відстрільна карта на вибір мисливця (качка або заєць).
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Звіт + фото від Вячеслава Василенка.


В неділю 02.06.2019 вперше відбулися змагання зі стендової стрільби «Кубок Львівської міської організації УТМР». Ми щиро вдячні компанії «Ібіс»м. Львів, компанії «Акрополіс», фірмовій крамниці «Вина світу» за матеріальну та організаційну підтримку. Основним завданням наших змагань було відродження мисливських традицій, адже заснували стендову стрільбу мисливці. Тому також ми дуже дякуємо Ансамблю мисливської музики «Лісові сурми» за відродження цих мисливських традицій та підтримку у організації змагань. Окремі слова вдячності висловлюємо Ляляєву Дмитру за спонсорську та організаційну підтримку на змаганнях.



FB_IMG_1559659135277.jpg
FB_IMG_1559659141203.jpg
FB_IMG_1559659153995.jpg
FB_IMG_1559659146380.jpg
 

валентин 65

Мисливець
Это не стенд, это спортинг. Завтра постараюсь вставить фото с соревнований по стрельбе у нас, именно на круглом стенде. С ув.
 
Зверху