ИЖ 54. Гравюра моего исполнения. Интересно впечатление со стороны.

Гравёр

Мисливець
ИЖ 54. 1962года выпуска. Английское ложе. Новодел. На патронниках всечка серебра и золота. Фигурный вырез колодки. Гравюра в германском стиле. Хочется понимать, на сколько получилась у меня эта работа. И если возможно, в денежном эквиваленте. Спасибо за отзывы !

Вкладення

Schmied

Слідопит
Хочется понимать, на сколько получилась у меня эта работа. И если возможно, в денежном эквиваленте.
Вітаю) Як на мене, то питання стоіть дещо абсурдно, так як Ви вже виставили зброю на продаж і зазначили ціну, яку на мій погляд визначає сам Творець речі, яким в даному випадку є Ви. Якщо Вам потрібна була думка по цій рушниці, то потрібно було виставити перед продажем в розділ оцінки, але на мою думку це лишнє, так як тут на Форумі людей з Вашим талантом мізер і тільки вони змогли б надати відгуки чи критику. Художник , яким Ви є в даному випадку сам визначає вартість своєї роботи і той кому сподобалась картина її купує. Можливо спробуйте реалізувати на інших торгівельних майданчиках. Гарний 54 з 730 стволами вартує сьогодні в районі 400-500$, а решта це Ваша праця яку зможуть оцінити люди тільки Вашого кола.ІМНО))

Останнє редагування:

tyrist 1945

Тигр
Ціна цієї рушниці виправдана. Врізка в колодку ідеальна. Гравіювання хоч і крупне, але гарне. Скоба бомба! Грінер супер. Глухар відмінний!
Гарний 54 з 730 стволами вартує сьогодні в районі 400-500$,
І плюс робота на тисячу. Так що все вірно. ІМХО

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Фестонна врізка колодки моментально перетворює сумну, невиразну і, будемо відвертими, "дешевеньку" геометрію цієї моделі на таку, що хочеться взяти до рук. Стосовно масштабу гравюри - цілком погоджуюся. Але ж пан Олександр ще до війни скаржився на зір, а ця нелегка праця "з'їдає" очі дуже сильно. Щиро зичу, аби вкупили за Вашу ціну!

woodcarver

Мисливець
Вітаю. Вважаю, що ціна такої речі занижена.
Це вже річ декоративно прикладного мистецтва.
Там тільки дерево 200 у.о. не менше, за решту я вже не говорю.
Ми можемо тільки уявляти скільки "мотогодин" ви потратили.
Але раз ви склали таку ціну, вам видніще.
Напевне можу сказати, ви людина талановита, але скромна.
Дякую за увагу

Зверху