Изготовим планки Вивера и Пикатини высокого качества

koldun

Новачок
Уважаемые форумчане!
Принимаются заказы на изготовление кастом-планок Вивера и Пикатини.
Планки изготавливаются на винтовки с продольно-скользящим затвором: Savage (длинная и короткая затворные группы), Remington-700 (длинная и короткая затворные группы), Howa-1500 (длинная и короткая затворные группы), Weatherby (длинная и короткая затворные группы), а также на CZ-527 и CZ-550.
Цена будет варьироваться, в зависимости от конструкции планки и её размеров, согласно пожеланий заказчиков.. Наклон планок - любой, по желанию заказчика. Точность изготовления планок: +- 0,01 мм.
Материал изготовления планок - сталь марки СТ-45. Финиш - воронение.
Срок изготовления с момента согласования подробностей - около одной календарной недели, плюс-минус пару дней.
Стоимость планок:
для Savage - 100 долларов США.
Для Remington, Howa, Weatherby - 130 долларов США.
Для CZ-527 и CZ-550 - 150-190 долларов США (в зависимости от конструкции планки и её размеров, согласно пожеланий заказчиков).
Разница в цене обусловлена большей технологической сложностью изготовления планок на Remington, Howa и Weatherby и CZ (перепад высоты ресивера, посадочные узлы и т.д.).
Способ оплаты а также отправки изделия заказчику каждый раз оговаривается персонально, как наиболее удобно заказчику.

О намерении заказать можно сообщать здесь, в теме. Можно также в личку или на E-mail (указан у меня в профайле).

Несколько уважаемых участников этого форума уже являются обладателями данных изделий. Я - тоже. Нареканий и претензий к качеству и точности изготовления нет.
 

BORWAND

Мисливець
Добрий Вечір! Інтересуе на лось7-1 планка перехідник на пікатінні. З Повагою!
 

koldun

Новачок
Доброго здоров'я!
Треба порадитися з майстром. А ле, думаю, зможемо.
Конкретніше відповім трохи згодом.

З повагою...
 

koldun

Новачок
Отже...
Майстер береться виконати Ваше замовлення. Але з Вашого боку потрібна якнайдетальніша додаткова інформація.
А саме:
Де на Вашому "Лосеві" є "ластівчиний хвіст"? Зверху чи збоку ствольної коробки?
Якої довжини Вам би хотілося планку Пікатіні?
Який кут нахилу планки? Скільки кутових хвилин?
Яка відстань між "острівцями" кріплення до "ластівчиного хвоста" (якщо "ластівчиний хвіст" виконано зверху ствольної коробки)?
Якої довжини самі "острівці", передній та задній відповідно (якщо "ластівчиний хвіст" виконано зверху ствольної коробки)?
Чи є на поверхні "ластівчиного хвоста" якісь стопорні штіфти, чи заглиблення (отвори) під них? Якщо є, то треба якнайточніше виміряти відстань до них від передньої та задньої кромок вікна викидання гільз, а також точний діаметр штіфтів або отворів під них (якщо "ластівчиний хвіст" виконано зверху ствольної коробки).
Скільки потрібно Вам портів (прорізей) у планці? По всій довжині верхньої площини планки, чи досить по декілька зпереду та ззаду?

А також додатково все, що Ви вважатимете за важливе повідомити. Чим більше для нас інформації - тим точніше зможемо виконати Ваше замовлення.

Коли ми отримаємо вказану інформацію від Вас, майстер підрахує вартість виготовлення виробу і я повідомлю Вам для прийняття Вами рішення.

З повагою,
Володимир.
 

koldun

Новачок
Уточнення.
Згідно з наведеним Вами кресленням, я зрозумів, що Вам потрібна планка без нахилу. Так?
 

BORWAND

Мисливець
Це креслення оригінального перехідника. З ПОВАГОЮ!!! Так без нахилу.
 

koldun

Новачок
Зрозуміло.
Завтра майстер повідомить вартість виробництва. Але відразу скажу, буде не дуже дешево, бо робота на класичному станочному паркові, без сучасних 3D-координатних обробляючих центрів. Отже трудозатрати значні.
Але ж і якість вражаюча. точність виготовлення до 0,01 мм.
 

koldun

Новачок
Отже...
Ціна буде становити 160 або 165 долларів, залежно від того, чи буде виконано поздовжній паз зверху планки. Тож прошу Вас визначитись, чи потрібен Вам той верхній паз (він полегшує планку та у деяких випадках дозволяє при знятій оптиці цілитись через механічні прицільні засоби).
І ще.
Загальна висота планки буде вище, ніж зазначено на кресленні і буде становити приблизно 16 - 16,5 мм. Таке збільшення висоти є вимушеним, бо на кресленні зовсім не зображений механізм затискання, тобто так звані "сухарі" на гвинтах. А при вказаній висоті сухарі та гвинти, що їх затискають, просто не помістяться.
Тож приймайте Ваше рішення.
До речі, сердечна Вам подяка від майстра за кваліфіковано виконане креслення!
 

BORWAND

Мисливець
Добрий Вечір! Креслення взято з орегінальнного кріплення перехідника.Буду думати і приймати рішення.Дуже Вдячний за відповідь!!! З ПОВАГОЮ!!!
 

koldun

Новачок
Чекаємо на Ваше рішення. Але, якщо будете довго думати, то маєте шанст стати в чергу :) бо до майствра надходять інші замовлення і він візьметься спершу за те, що надійшло раніше.

Зповагою...
 

Dune

Мисливець
Доброго дня. Цікавить нестандартна планка пікатіні. Дивіться в особисті повідомлення.
 

koldun

Новачок
Изготовлена и уехала к заказчику планка-переходник на SAKO TRG-42 .338LM
Наклон 30МОА.
 

Вкладення

Зверху