Карабін Steyr Mannlicher AUG Z A2 кал. 223 Rem. Ствол - 51 см.

Статус
Закрита.

Valentin_@

Новачок
Карабін комісійний Steyr Mannlicher AUG .223 Rem
Повний заводський комплект (на фото).
В комплекті 1 магазин на 10 набоїв. Магазини є в наявності. Настріл 0. Карабін новий. Продаж через Київську дозвільну.
4000уе
0990100915 Валентин
Додатково є на продаж коліматорні приціли (eotech оригінал та XD Precision Tactical 2 МОА та магніфер х5).
Про зброю:
Steyr AUG (Armee Universal Gewehr - комплекс стрілецької зброї, випущений в 1977 році австрійською компанією Steyr Mannlicher. В даній гвинтівці застосована схема компонування "Бул-пап", при якому магазин і затворний вузол розташовані позаду руків'я управління вогнем і спускового гачка. Основна перевага - компактність порівняно з «традиційними» зразками. До сих пір вважається найкращою моделлю в своєму класі!
AUG Z - цивільна версія відомого зразка зброї, відрізняється від оригінальної режимом ведення вогню (тільки одиночний).
Автоматика заснована на надійному газовідвідному механізмі з коротким ходом газового поршня. Запирання ствола проводиться поворотом затвора на 7 бойових упорів. Руків'я взведения затвора розташована з лівого боку - що дозволяє зробити перезарядку, не відпускаючи руків'я управління вогнем. Ударно спусковий механізм (УСМ) виконаний в вигляді окремого модуля, розташованого в прикладі і практично повністю виготовленого з пластика. Запобіжник має вид поперечної кнопки над руків'ям зброї. Клавіша засувки магазина знаходиться позаду гнізда магазина. На верхній площині ствольної коробки є планка Picatinny/ Weaver що дозволяє встановлювати будь-які прицільні пристосування (оптичні, коліматорні, нічні). Ствольний блок швидкознімний, що робить зброю зручною при транспортуванні і чищенні.
Корпус виготовлений з ударостійкого пластика і має характерний футуристичний вид. Згідно з опитуванням, проведеному серед фахівців, американським телеканалом Military Channel, з метою з'ясування 10 кращих моделей стрілецького зброї XX століття, Steyr AUG зайняв 7-е місце!
Steyr AUG (Armee Універсальний Gewehr — армійська універсальна гвинтівка) — комплекс стрілецької зброї, випущений в 1977 році австрійською компанією Steyr Mannlicher. Прийнятий на озброєння такими країнами, як Австрія, Нова Зеландія, Люксембург та Ірландія. В даній рушниці застосована схема компонування «Булл-пап», при якій магазин і затворный вузол розташовані позаду рукоятки управління вогнем і спускового гачка. Основна перевага – компактність порівняно з «традиційними» зразками. Досі вважається найкращою моделлю в своєму класі! AUG Z – цивільна версія знаменитої штурмової гвинтівки, відрізняється від оригіналу режимом ведення вогню (тільки одиночний). Автоматика заснована на надійному газовідводному механізмі з коротким ходом газового поршня. Замикання ствола проводиться поворотом затвора на 7 бойових упорів. Рукоятка зведення затвора розташована з лівого боку, що дозволяє виробляти перезарядку, не відпускаючи рукоятки управління вогнем. Ударно спусковий механізм (УСМ) виконаний у вигляді окремого модуля, розташованому в прикладі і практично повністю виготовлений з пластику. Запобіжник має вигляд поперечної кнопки над рукояттю зброї. Клавіша засувки магазина знаходиться позаду гнізда магазина. На верхній площині ствольної коробки є планка Picatinny/ Weaver дозволяє встановлювати будь-які прицільні пристосування (оптичні, коліматорні, нічні). Ствольный швидкознімний блок, що робить зброю зручним при транспортуванні і чищенні. Корпус виготовлений з ударостійкого пластику і має характерний футуристичний вигляд. Згідно з опитуванням, проведеним серед фахівців, американським телеканалом Military Channel, з метою з'ясування 10 кращих моделей стрілецької зброї XX століття, Steyr AUG посів 7-е місце!
 

Вкладення

Valentin_@

Новачок
Дополнительно


Прицел колиматорный eotech 2 точки 40 тыс грн


Магнифер 15 тыс грн
 
Статус
Закрита.
Зверху