Кидала Аист ( он же Бакинец, он же Вальдшнеп ) на форуме

Статус
Закрита.

NickTN

Мисливець
Якщо виставляєте товар на різних ресурсах,то виставляйте однакові ціни,а то багато суперечок і непорозумінь виходить!!!Де що мені купувати сам вирішу,як на мене форуми такого характеру створюються для спілкування та продажу різних речей і як на мене одним з головних факторів на кожному ресурсі є довіра до продавців та покупців!!!
З Пов.
 

OlegSch

Мисливець
))) И
Falko и
Vovik lviv, да и Тамара, или как там ее, да и Аист если не ошибаюсь со Львова. Да и голуби с одной пресформы, а вы говорите охота на ведьм)).
 

Falko

Мисливець
Для " Копатыч" . Товар не проданий , залишаю комплект собі , можливо з"явиться більше голубів в угіддях де я полюю . На рахунок якості чучел , питання суб"єктивне . Як на мене , комплект що я маю , більш реалістичний , а отже і кращий , і в темі є позитивні відгуки . І на всі Ваші "вопросы" дав відповідь , яку вважаю за потрібне.
Для "NickTN" . Купляйте , де Вам заманеться , мені до того ніякого діла нема , я всього лиш , побажав Вам вдалих покупок. Хто виставляє такі чучела , на яких ресурсах і по яких цінах не знаю . Свої за що купив , за то і пробував продати . Не вийшло і добре . Може і знадобляться . На рахунок форуму Ви праві , він створений для спілкування , але аж ніяк для розвішування ярликів . Отже спілкуйтесь на здоров"я . Можливо колись і "ветераном форуму" станете.
І , нарешті , для "OlegSch" . Ваші умозаключення просто вражають . Давньогрецький філософ Геракліт відпочиває . Скоро , слідуючи їй , Ви всіх львів"ян на форумі звинуватите в шахрайстві . Ви на форумі чотири місяці , а дозволяєте собі висувати такі безпідставні звинувачення . Де , що і коли купую - справа моя , і відчитуватись ні перед ким я не збираюсь . Прошу модератора Арго , який теж зі Львова , прояснити ситуацію хто є хто . І враховучи , що за більш як три роки мого перебування на форумі , я нікому з форумчан нічого поганого не зробив , прошу "поставити на місце" всіх словоблудів . З повагою до всіх ...
 

OlegSch

Мисливець
І , нарешті , для "OlegSch" . Ваші умозаключення просто вражають . Давньогрецький філософ Геракліт відпочиває . Скоро , слідуючи їй , Ви всіх львів"ян на форумі звинуватите в шахрайстві . Ви на форумі чотири місяці , а дозволяєте собі висувати такі безпідставні звинувачення .
Я щиро вдячний вам за оцінку, та порівняння моєї скромної персони з Гераклітом))). Але Аїсти, та такі як вони, є всюди, і в Львові, і в Запоріжжі, та в інших містах нашої Батьківщини. А модератора Арго дійсно прошу перевірити та прояснити ситуацію. І якщо ви, як казав в одному відомому фільмі Джегарханян, чесний "фраер", то перший вибачусь перед вами. І останнє, хоча досить, це вас не стосується. З повагою до всіх, і до лвів"ян особисто.
 

Falko

Мисливець
Я не " фраєр " і ніколи ним не був . Про порядність чи не порядність кожного скажуть люди . Та вибачення прийму . З повагою
 

Копатыч

Зброяр
Прошу модератора Арго , який теж зі Львова , прояснити ситуацію хто є хто . І враховучи , що за більш як три роки мого перебування на форумі , я нікому з форумчан нічого поганого не зробив , прошу "поставити на місце" всіх словоблудів . З повагою до всіх ...
Товарищ (хотя, какой ты мне товарищ, тамбовский волк - тебе товарищ) Бакинец, хорош "разводить" и давить на жалость, вы ( с большой буквы написать не могу, не хочу) звонили мне сегодня с номера 097 058 84 81, а за кадром ваша жена (наверно Тамара), орала как потерпевшая, а теперь пройдите по ссылке ( пост 283 ) http://www.uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Гильзы-Б-У.1932/page-15 и что мы видим, тот же самый номер, по которому с вами связывались, по поводу гильз .....
Ну что, будешь дальше спорить, ты и есть тот самый аист, бакинец и т.д. Верни людям деньги, за свинец или верни дробь .......
Далее вести разговор, с КИДАЛОЙ, нет желания, пока ......
 

OlegSch

Мисливець
Я не " фраєр " і ніколи ним не був . Про порядність чи не порядність кожного скажуть люди . Та вибачення прийму . З повагою
Не ты не фраер, ты самый настоящий мудак. Про твою порядочность уже все давно сказано. Так что за мои извинения забудь. Когда ты уже угомонишься цап. Когда ты уже себе на белые тапки насобираешь? Ведь кто-то приедет и этих голубей тебе в задницу вставит и из тебя голубя сделает. Спасибо Копатычу, вывел Бакинца на чистую воду.
 

Falko

Мисливець
Судячи з останнього повідомлення , ти " Копатыч" взагалі " с ума выжил" . Витрачати час на пошуки телефона , а тим більше дзвонити людині , в голові якої олії менше , ніж у голуба , якого він виготовляє , не вважаю за потрібне . Замість того , щоб втрачати рештки здорового глузду в інтернеті , тренуйся на голубах , вдосконалюй їх , і народ до тебе потягнеться .
А тобі "OlegSch" пес ти шолудивий , бидло і хам ось що скажу . Засунь собі свої вибачення в одне місце . За то що ти тут верзеш до тебе приїдуть скоріше , і вберуть у білі тапки , або запхають в задницю твій роздвоєний язик . Для особливо обдарованих скажу , що до " Аиста " и " Бакинца " я ніякого відношення не маю .
 

HERA

Новачок
Доброго дня. Можу підтвердити,що Falko знаю особисто,і знаю як порядну людину.Неодноразово купляв у нього товар,і бувало що кошти давав авансом і все ок.
Думаю,Копатич, та всі інші, що Ви помиляєтеся.
 

OlegSch

Мисливець
А что с номером телефона делать? За Копатыча могу сказать одно, порядочный человек, и про звонок я ему верю на 100%.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Перевірка закінчена і по її висновку прийняте рішення-БАН топікстартеру Falko,він же Бакинць,Аист і т.д.!!Хочеться попередити покупців-будьте уважні перед покупкою.Як видно з матеріалів перевірки,кидали не сплять і під різними личинами,ніками"шкірами"- "лазять","ходять","повзають" по форумах і шукають "вухатих",щоб кинути їх.Будете обережні і обачливі - не будете в полі їхньої роботи.Запам"ятайте,що перевід грошей,за вибраний для покупки товар по передоплаті-вірний "хліб"для шахраїв і кидал і вірна втрата коштів.Якщо продавець відмовляється продавати товар на такій умові-рвіть з ним контакт бо це людина явно не чиста на руку.Запам"ятайте,що береженого і бог береже,а не береженого-"кидок"підстереже!!!
 
Останнє редагування:

Admin

Administrator
Команда форуму
Доброго дня. Можу підтвердити,що Falko знаю особисто,і знаю як порядну людину.Неодноразово купляв у нього товар,і бувало що кошти давав авансом і все ок.
Думаю,Копатич, та всі інші, що Ви помиляєтеся.
А ну ка поподробнее про то, как знаете Бакинца, Аиста, Falko , Медведя Сергей Тарасович ( он же Медведь Тамара, он же ... ) !!! Про порядочность только побольше расскажите, а то тут есть на форуме человек 40, которым он должен - они могут не поверить...
 
Останнє редагування:

Admin

Administrator
Команда форуму
Для тех, кто пока не понял что к чему - начиная с поста номер 473 это тема по продаже некоего Falko, которую сюда переместили, после того, как вскрылось, что это опять Медведь ( он же Бакинец, он же Аист и т.д. ) пытается на нашем форуме делать какие-то телодвижения ( это при том, что идёт суд по нему ).
Интересно почему его жена верещала ?
 

kef

Зброяр
У Львові,по вул.Кульпарківській є один цікавий заклад.,якраз підійде для даного персонажу....
 
Статус
Закрита.
Зверху