Кидала Аист ( он же Бакинец, он же Вальдшнеп ) на форуме

Статус
Закрита.

s7port

Новачок
Если Аист и Бакинец одно лицо
ІР у них різні а місця входу однакові буде більше часу займусь цим питанням на днях!
Бакинец- вінже Медвідь Сергій Тарасович м.Львів
Аіст - вінже Шип. . . . ич Юрій Богданович м.Львів
 

KDP

Мисливець
День добрый всем единомышленникам. Оплатил 10кг №5 -21.04.2015г сроки поставки ориентировочно после Майских. Человек не выполняет обязательства, могу войти в положение разные бывают обстоятельства. Но чисто по человечески можно ответить и объяснится.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
доброго дня колеги, щойно розмовляв з Юрою! у неділю я матиму список відправок - кому та скільки, зараз пакуються посилки. прохання ще раз - хто отримав чи отримає протягом тижня відпишіться сюди!
 

окця

Новачок
Хватит лапшу людям на уши вешать ! С февраля , с февраля месяца этот гандон дробь шлет ! Мне вор не колега ! Пусть вернет деньги в Николаев . Годовиченко 600 грн , Яцко 150 грн. Европейцы мать вашу !
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
Хватит лапшу людям на уши вешать ! С февраля , с февраля месяца этот гандон дробь шлет ! Мне вор не колега ! Пусть вернет деньги в Николаев . Годовиченко 600 грн , Яцко 150 грн. Европейцы мать вашу !
Обороты сбавьте!
Перечитайте тему, посмотрите в зеркало и ответьте себе на вопрос - какое вислоухое животное изображено в зеркале?
Все, взрослые люди и понимают риск предоплаты, нечего тут слюнями брызгать!
Тут человек пытается разрулить Ваши косяки!
Все знают сколько стоит свинец и дробь в магазине, а бесплатный сыр - только по предоплате!
Без обид.
 

ildir

Новачок
привет всем!!расскажите пожалуйста историю с Бакинцом!!он меня тоже кинул на 200 долларов!!я с ним познакомилься на сайте одноклассники он был админстратором гр.охота в Азербайджане(2009г)!!ноябре 2010 года Сергей Тарасович мне написал что его сын Александр сломал ногу и он у меня в долг 300 дол.попросил !!естественно поверив бывшему пропаршику ВВС СССР отправил на имя его отца 200 долларов(Медведь Тарас А)!обещал 2011 феврале вернуть потом еще десятки раз обещал и по сей день!!в 8 марта 2015 года звонил ему +380 970 588 481 сергей медведь обозвал меня не хорошими словами и бросил трубку!!затем по тому же номеру с его сыном поговорил он тоже послал меня и сказал что пиши в прокуратуру!!сам живу рф г.Сочи на днях на имя прокурора Железнедорожного района г.Львова, тов.Бойко А.В.собираюсь отправить жалобу,!Уважаемые форумчане как вы думайте какова будеть результат??все бумаги о переводе 200 д.есть!а так же ксеркопии наших переписок из сайта одноклассники!!
 

ildir

Новачок
хотел бы еще добавить!!Медведь Сергей Тарасович до 35 лет жил в баку и служил ВМФ и СА!у меня с ними были обшие знакомые и потому я ему по человечески отправил 200д на лечение его сына Александра!!в замен он меня закинул в черный список сайта одноклассники!!просто обидно что есть такие люди
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Уважаемые форумчане как вы думайте какова будеть результат??все бумаги о переводе 200 д.есть!а так же ксеркопии наших переписок из сайта одноклассники!!
покажіть це все юристу - що він скаже, спочатку треба лист направити з повідомленням з претензією на повернення грошей, а тоді протягом місяця, якщо не буде повернено гроші, потрібно вирішувати в судовому порядку знову ж юристом - консультація юриста - 50грн, скласти лист-500, позов до суду-500. а за 200 у.е ніякий прокурор і дупу не підніме зі стільця. та й Аист не Бакинец
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
он меня тоже кинул на 200 долларов
Александр сломал ногу и он у меня в долг 300 дол.попросил
отправил на имя его отца 200 долларов
Так он же 300 просил, 300 и нужно было отправлять!;)
посмотрите в зеркало и ответьте себе на вопрос - какое вислоухое животное изображено в зеркале?
на имя прокурора Железнедорожного района г.Львова, тов.Бойко А.В.собираюсь отправить жалобу,!Уважаемые форумчане как вы думайте какова будеть результат?
Результат будет такой же, как Вы ее не отправите, тем более на сегодняшний когда мы находимся по разные стороны барикад, да и
срок давности давно прошел:(, так, что дорой у рок у Вас получился!
 

Грищенко

Снайпер
бесплатный сыр - только по предоплате!
100%
у меня с ними были обшие знакомые и потому я ему по человечески отправил 200д
Хочешь нажить врагов?-Дай в долг друзьям,а еще лучше,-родственникам.Самый верный способ.
насчет возврата денег согласен, не укладываешься в сроки - надо вернуть. и не надо рассказывать про свои проблемы. они есть у всех и всегда.
Разумная мысль.Вот если в воскресенье связной(NORD_10) не сможет выложить список отправок,-тогда уже все,можно точно помахать рукой переведенным наперед деньгам.
 

crime830

Мисливець
Добрий день. Для інформації тим, хто не получив дріб.
Нещодавно телефонував мені особисто Юра (Аист), спілкувався ввічливо, просив не обливати його брудом на форумі, про конкуренцію(так як, я також маю тему про продаж шроту на форумі), говорив, що не виконання своїх зобов'язань в більшій мірі залежить від самих форумчан, оскільки всім потрібно було швидко і без черги, ціну на матеріали і ін., що і стало причиною невиконання своїх зобов'язань, також говорив, що щодня відправляє посилки і залишилось відправити приблизно 120 посилок. От така історія шановні форумчани.
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Закину і я своїх "5" копійок.
По перше скажу, що коли я роблю 100% передоплату то перш за все даю собі усвідомити що 90% я не побачу свої кошти і як правило передоплату роблю на суму не більшу 300-400 грн.
По друге, якщо пан Аист поважає себе і інших людей з якими вже вліз в фінансові/матеріальні відносини і він запевняє що кожного дня робить відправки дробу, то нехай викладе скан/фото товаро транспортних декларацій з замальованими кодами і прізвищами отримувачів ( хоча б через NORD_10, думаю він не образиться, що я його сюди "замутив") і всім зразу стане легше, всі побачать що Аист непосильно працює і до всіх прийде своя черга (можливо колись) - хочеться в це вірити.
 

crime830

Мисливець
Щойно говорив з Юрою - Аистом. з"ясувалось декілька питань, тому виношу їх на загал для об"єктивного перебігу процесу
HANTER68 - дріб не замовляв, проплату не проводив. просто пише в темі своє ІМХО - має право.
crime830 - є родичем того, чий дріб він тут продає (скорше за все - племінник, звідки знаю - вони зрозуміють), яку мету переслідує я вже писав - всі п...си, 1 він Д"Артаньян. то його право, просто знайте всі, що про чесну конкуренцію мова не йде.
тепер по дробу - налито багато згідно до замовлень, насьогодні перемитий сушиться, фасується, відправляється. буде у всіх. Процес лиття відбувався навіть незважаючи на свято Трійці.
П.С. для всіх бажаючих запитати з яких корисних цілей я "захищаю" Юрія - скажу раз і назавжди - роблю це БЕЗКОРИСНО! брехати не звик.
Добрий день.
Дріб я не продаю, іноді допомогаю повністю безкористно, оголошення розмістив на прохання товариша, який не розуміється в комп'ютері, це вже все писав, напишу ще раз.
З приводу мети, яку я переслідую, то я висловив свою особисту думку в даній конкретній ситуації, маю на це право як і кожен форумчанин.
Пі....сами я нікого і ніколи на форумі не називав, не маю на це права. Мав колись репутацію -1 від прибічника Алексей10(по моєму від Вадюні) за те, що висловивсь у темі Алексея10 "Про продаж світлої мисливської сумки" - "а еще говорят что мы не перекупщики", тому що він купив дану сумку на цьому ж форумі і відразу виставив на ньому ж у продаж в декілька разів дорожче.
Якщо Юра (Аист) виправдає знову свою довіру на форумі буду першим за, щодо його повернення на форум для торгівлі шротом і ін.(тут Ви можете також потім написати, що і Юра (Аист) мені відслинив).
Про яку конкуренцію йде мова????????
Кожна людина коваль свого щастя, от і все.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Якщо Юра (Аист) виправдає знову свою довіру на форумі буду першим за, щодо його повернення на форум для торгівлі шротом і ін.(тут Ви можете також потім написати, що і Юра (Аист) мені відслинив).
Про яку конкуренцію йде мова????????
Кожна людина коваль свого щастя, от і все.
Дай Боже! Вам (чи Вашому товаришу) вдалого бізнесу та мирного неба! просто в світлі останніх Ваших повідомлень виходило, що ви не думку Форумчанина висловлюєте, а просто топите конкурента.
П.с. у Вашого товариша бізнес бачимо іде добре - https://reibert.info/threads/prodam-drob.630979/ і ми за це тільки раді!
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
хоча б через NORD_10, думаю він не образиться, що я його сюди "замутив"
Рома, не ображусь, бо сам обізвався грибом ... далі знаєш:D, згоден 1000% - Юра скине список чи продиктує мені по телефону - бо ж сам його не придумаю - тоді все стане на місця! я теж ризикую своєю репутацією - бо якщо нічого не "вигорить", то тоді сам буду називатись - пи..ун звичайний триламповий.
щойно розмовляв з Юрієм - поки писав повідомлення - список попередніх відправок так відправок на найближчий час буде взавтра. одразу викладу.
 
Статус
Закрита.
Зверху