Коллекционирование предметов охоты

север

ветеран форуму
надійна команда
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Колись ще з шкільних часів почав збирати різний 'крам' мисливський. То були стріляні гільзи різних калібрів та інколи старі окислені латунні гільзи ,серед яких траплялися інколи досить цікаві калібри та виробники . Різні книги та журнали на мисливську тематику. Які перечитувались десятками разів.
Мріяв про рушницю з дитинства. Інколи навіть мисливці давали встрілити і від тої віддачі майже падав на дупу. А коли вже настав час то придбав свою першу рушницю ІЖ 18.в 12 к. З якою полював багато років. Коли купував інші рушниці то часто з великим приданим на додаток. Патронташі.чохли.боєприпаси.гільзи.саморобні та заводські прилади для спорядження набоїв.і.т.д..і.т.п. Звістно що і література на мисливську тематику діставалась. Усе це за окрему плату або взагалі просто так. Ще декілька років тому цікавився цим усім та купляв книги тут на форумі але з часом тяга зменьшилась. Щось продав тут а
майже усю літературу подарував знайомим . І навіть на форумі форумчанам повідправляв старі журнали.книги.альманахи - ох.простори. кулі.гільзи.патронташі.і.т.д.
Собі залишив лише декілька старих речей та приладдя для спорядження. Немає вже тої тяги до цього всього. Напевно що не я один тут такий. Та і ця клята війна внесла свої криваві корективи та змінила радикально 'деяке' бачення та сприйняття подій по іншому.
Так що якщо є бажання та можливості то колекціонуйте собі на втіху.Ще багато чого є 'цікавого' по диванах та шафах.
Це допоможе вам відволіктися від реалій нинішнього жорстокого життя.
Удачі вам та перемоги нам усім !
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Зверху