Смачного! И не забывайте запивать. До и после!Ну і проба Переглянути вкладення 748374 Переглянути вкладення 748375
Смак бомба.м'ясо не сухе - в самий раз.
Непродаєте часом продукцію?Вітаю, шановне панство.
Підкину і я трохи до теми...
Після спроб з біксами та діжками взяв стаціонарну коптильню на 250л з повним набором функцій від одного із наших виробників. Тож кому що буде цікаво - запитуйте, поділюся досвідом, який досяг (не дуже у нас любить народ ділитися подібними речами, тож гуль прийшлося трохи понабивати самому).
Нижче добавлю фото виробів, які готую та можу за них розповісти.
Варено-копчені вироби:
Переглянути вкладення 949431 Переглянути вкладення 949432 Переглянути вкладення 949433 Переглянути вкладення 949434 Переглянути вкладення 949435
Риба холодного та гарячого копчення
Переглянути вкладення 949436
Переглянути вкладення 949437
Переглянути вкладення 949438 Переглянути вкладення 949439 Переглянути вкладення 949440
Також в'ялив у ній "кабаноси", джерки, томати та ікру товстолоба (ще той гемор), але на смак добре.
Переглянути вкладення 949441
Переглянути вкладення 949442
Переглянути вкладення 949443
Переглянути вкладення 949444
Тож кому щось цікаво, запитуйте.
З повагою.
Вітаю Вас.Непродаєте часом продукцію?
Респект!Вітаю, шановне панство.
Підкину і я трохи до теми...
Після спроб з біксами та діжками взяв стаціонарну коптильню на 250л з повним набором функцій від одного із наших виробників. Тож кому що буде цікаво - запитуйте, поділюся досвідом, який досяг (не дуже у нас любить народ ділитися подібними речами, тож гуль прийшлося трохи понабивати самому).
Нижче добавлю фото виробів, які готую та можу за них розповісти.
Варено-копчені вироби:
Переглянути вкладення 949431 Переглянути вкладення 949432 Переглянути вкладення 949433 Переглянути вкладення 949434 Переглянути вкладення 949435
Риба холодного та гарячого копчення
Переглянути вкладення 949436
Переглянути вкладення 949437
Переглянути вкладення 949438 Переглянути вкладення 949439 Переглянути вкладення 949440
Також в'ялив у ній "кабаноси", джерки, томати та ікру товстолоба (ще той гемор), але на смак добре.
Переглянути вкладення 949441
Переглянути вкладення 949442
Переглянути вкладення 949443
Переглянути вкладення 949444
Тож кому щось цікаво, запитуйте.
З повагою.
