Коптіння дичини і не тільки!

Сашка1974

Мисливець
ДЯКУЮ ! Запивати - тільки ввечері це тільки проба на обід.( кермо та дорога- НІ-НІ!!!)
 

kef

Зброяр
Ковбаса і сало гарячого коптіння. Вільхова 'стружка'. Температура 75- 85 +.Сало-бочок тривалість 1.5 год. Ковбаса 60 хв./можна меньше залежно від товщини /. Готовив племінник м-р ЗСУ.
На смак супер !
20250627_155722~2.jpg
1751051366477~2.jpg
1751051344724~2.jpg
 

venator_

Мисливець
Вітаю, шановне панство.
Підкину і я трохи до теми...
Після спроб з біксами та діжками взяв стаціонарну коптильню на 250л з повним набором функцій від одного із наших виробників. Тож кому що буде цікаво - запитуйте, поділюся досвідом, який досяг (не дуже у нас любить народ ділитися подібними речами, тож гуль прийшлося трохи понабивати самому).
Нижче добавлю фото виробів, які готую та можу за них розповісти.
Варено-копчені вироби:
IMG_2488.JPG
IMG_2552.JPG
IMG_3426.jpeg
IMG_2480.JPG
IMG_2492.JPG


Риба холодного та гарячого копчення

IMG_E2192.JPG

aa1.jpg

IMG_E3214.JPG
IMG_E2608.JPG
IMG_E2819.JPG


Також в'ялив у ній "кабаноси", джерки, томати та ікру товстолоба (ще той гемор), але на смак добре.

IMG_2128.JPG

IMG_E2147.JPG

IMG_3461.jpeg

IMG_2468.JPG


Тож кому щось цікаво, запитуйте.
З повагою.
 

mulyavchik

Снайпер
Вітаю, шановне панство.
Підкину і я трохи до теми...
Після спроб з біксами та діжками взяв стаціонарну коптильню на 250л з повним набором функцій від одного із наших виробників. Тож кому що буде цікаво - запитуйте, поділюся досвідом, який досяг (не дуже у нас любить народ ділитися подібними речами, тож гуль прийшлося трохи понабивати самому).
Нижче добавлю фото виробів, які готую та можу за них розповісти.
Варено-копчені вироби:
Переглянути вкладення 949431 Переглянути вкладення 949432 Переглянути вкладення 949433 Переглянути вкладення 949434 Переглянути вкладення 949435

Риба холодного та гарячого копчення

Переглянути вкладення 949436
Переглянути вкладення 949437
Переглянути вкладення 949438 Переглянути вкладення 949439 Переглянути вкладення 949440

Також в'ялив у ній "кабаноси", джерки, томати та ікру товстолоба (ще той гемор), але на смак добре.

Переглянути вкладення 949441
Переглянути вкладення 949442
Переглянути вкладення 949443
Переглянути вкладення 949444

Тож кому щось цікаво, запитуйте.
З повагою.
Непродаєте часом продукцію?
 

Сашка1974

Мисливець
Вітаю, шановне панство.
Підкину і я трохи до теми...
Після спроб з біксами та діжками взяв стаціонарну коптильню на 250л з повним набором функцій від одного із наших виробників. Тож кому що буде цікаво - запитуйте, поділюся досвідом, який досяг (не дуже у нас любить народ ділитися подібними речами, тож гуль прийшлося трохи понабивати самому).
Нижче добавлю фото виробів, які готую та можу за них розповісти.
Варено-копчені вироби:
Переглянути вкладення 949431 Переглянути вкладення 949432 Переглянути вкладення 949433 Переглянути вкладення 949434 Переглянути вкладення 949435

Риба холодного та гарячого копчення

Переглянути вкладення 949436
Переглянути вкладення 949437
Переглянути вкладення 949438 Переглянути вкладення 949439 Переглянути вкладення 949440

Також в'ялив у ній "кабаноси", джерки, томати та ікру товстолоба (ще той гемор), але на смак добре.

Переглянути вкладення 949441
Переглянути вкладення 949442
Переглянути вкладення 949443
Переглянути вкладення 949444

Тож кому щось цікаво, запитуйте.
З повагою.
Респект!
 
Зверху