Короп по домашньому.

kvedlin65

Мисливець
Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.

ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.

 

Mykola STARyy

Снайпер
Частенько спавжнім завзятим риболовам трапляється впіймати коропа. Більшість з нас віддає його своїй кращій половині. А як вона його там готує хто знає. Їмо тай й їмо. Але з свого трофейного улова можна зробити гарну фірмову страву, якою не гріх буде похизуватися перед родиною та друзями.

ІНГРЕДІЄНТИ: 4 порції коропа, півсклянки олії, 2 зубки часнику, 100 г білого вина, зелень петрушки, 4 помідори, 2 столові ложки панірувальних сухарів, лимон, оцет, сіль.
ПРИГОТУВАННЯ: Очищену рибу покласти в розчин оцту або лимонного соку і солі, дати полежати протягом півгодини, посипати петрушкою, посолити і черевної частиною вгору покласти на змащене деко. Під час запікання слід поливати коропа сумішшю з часнику, розтертого з сіллю, рослинного масла і вина, посипати коропа панірувальними сухарями, покрити шматочками лимону та нарізаних помідорів. В сильно нагрітій духовці запікати протягом півгодини, при цьому треба поливати рибу залишками рослинного масла. Подавати з тушкованими овочами та салатами в залежності від сезону, але холодне пиво обов'язково! Всім смачного.

Все ж було би краще, якби ви вклали фото своєї страви, а не "коропа смаженого в фользі".
https://vamka.ru/ryba/how-much-shou...foil-a-traditional-dish-of-russian-monks.html
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
  • Like
Reactions: DVV

kvedlin65

Мисливець
Дякую за таку щільну критику. На авторство рецептів не претендував. Хотів "розшевилити" завислу, але цікаву на мою думку тему. Вибачаюсь якщо не вгодив.
 
Зверху