Куплю для .410: навойник, калібрувальне кільце, закрутку тощо

Basmach

Новачок
Добрий день!

Шукаю приладдя для спорядження .410. В першу чергу потрібні калібрувальне кільце і навойник з голкою для декапсуляції центробою. Якщо є ручна закруточка, барклай і т. д., гільзи латунні чи сталеві - теж розгляну варіант купівлі.

Сашка1974

Мисливець
Вітаю.
Навойник та кільце замовте у токаря.
Скоріше буде.
Наввойник- латунь.алюміній
Ручка капролон.
Голку- взяти любий калений болт 6мм- дрель і болгарка.
Калібрувальне кільце - токар- любий розмір.

Basmach

Новачок
Вітаю.
Навойник та кільце замовте у токаря.
Скоріше буде.
Наввойник- латунь.алюміній
Ручка капролон.
Голку- взяти любий калений болт 6мм- дрель і болгарка.
Калібрувальне кільце - токар- любий розмір.
Та вже замовив. Токаря знайти - це зараз теж завдання непросте. Половина служить, інша втекла. Думав, в когось лежить не потрібне.

Basmach

Новачок
В цьому магазині під .410 лише матриця для закрутки. Я її давно вже купив. Всього іншого, включаючи саму закрутку - немає.

Сашка1974

Мисливець
Та вже замовив. Токаря знайти - це зараз теж завдання непросте. Половина служить, інша втекла. Думав, в когось лежить не потрібне.
Заміряйте діаметр внутрішній гільзи та зовнішній. Закрутку купіть на 16 кал б/у та поміняйте матрицю
Навійник вам під латунь чи під пластик?

Basmach

Новачок
Заміряйте діаметр внутрішній гільзи та зовнішній. Закрутку купіть на 16 кал б/у та поміняйте матрицю
Навійник вам під латунь чи під пластик?
Під пластикові гільзи я вже собі зробив навойника. Латунних гільз в .410 не буває (або в наших краях не буває). Я дістав пару десятків сталевих кацапських під центробой. От під них потрібно точити трубчастий навойник, бо суцільним якщо працювати - потрощить наковаленку для центробою.

Щодо закрутки: там же не лише матрицю потрібно замінити, але і з протилежного боку посадочне місце для гільзи (не знаю, як ця деталь правильно називається). Знову ж, це лише десь замовляти потрібно, бо в продажу немає.

Сашка1974

Мисливець
Щодо закрутки: там же не лише матрицю потрібно замінити, але і з протилежного боку посадочне місце для гільзи (не знаю, як ця деталь правильно називається). Знову ж, це лише десь замовляти потрібно, бо в продажу немає.

До токаря- виточить вставку на 410.
Прикрутити чи приварити.
З приводу навійника для металу - дайте креслення чи малюнок з розміром.
Немає нічого неможливого.

Basmach

Новачок
Зробив заміри. Основний елемент навойника під сталеву гільзу - це має бути сталева трубка із зовнішнім діаметром 10,0-10,2 мм, товщиною стінки не більше 1 мм і довжиною від 100 мм. Ручку я вже якусь сам придумаю. Можна також суцільний стержень того ж зовнішнього діаметру. Але на "робочому" кінці він повинен мати виборку глибиною 6 мм і діаметром 8 мм (щоб стінки мали товщину не більше 1 мм). Все це має бути сталевим, бо гільза сталева і з м'якшого металу навойник довго не проживе.

UPD: ніби знайшов таку трубку на алішці, замовлю, до НР має доїхати...

Останнє редагування:

Сашка1974

Мисливець
Зробив заміри. Основний елемент навойника під сталеву гільзу - це має бути сталева трубка із зовнішнім діаметром 10,0-10,2 мм, товщиною стінки не більше 1 мм і довжиною від 100 мм. Ручку я вже якусь сам придумаю. Можна також суцільний стержень того ж зовнішнього діаметру. Але на "робочому" кінці він повинен мати виборку глибиною 6 мм і діаметром 8 мм (щоб стінки мали товщину не більше 1 мм). Все це має бути сталевим, бо гільза сталева і з м'якшого металу навойник довго не проживе.

UPD: ніби знайшов таку трубку на алішці, замовлю, до НР має доїхати...
А різьба під декапер?

Зверху