Лодка "Чирок"

Статус
Закрита.

EARL

Слідопит
Продам розбірну 2-містну металеву лодку "Чирок" у стані легкого б/в. На воді була кілька разів. Лодка складається з 4-х секцій. Комплектується двома лавками-сидіннями, двома веслами та зтяжними болтами, гайками і ключами. Вага комплекту +- 50 кг. Лодка знаходиться у м. Луцьк. Ціна 5000 грн.
Тел. 0505731419; 0981131454.
 

EARL

Слідопит
Лодка після сезону підкрашувалась грунтовкою. В основному це сліди від верболозів і топляків. Був цією лодкою в дрімучих хащах, якраз де і тримається риба і перната дичина і не тільки...Лодка не тече. При необхідності з 2-містної легко можна зробити 1-містну не ставивши однієї секції. Можна встановити транець з мотором, місце для цього передбачене. Процес зборки, розборки займає до 20 хвилин одному, з напарником швидше. Лодка зварена з металевого листа товщиною 1,0 - 1,2 мм. Шви проварені якісно, рівно і гарно. Так що хто візьме, не пожалкує... З Пов.
 
Останнє редагування:

zango

Мисливець
Резерв до выяснения!! с уважением Zango:Я завтра позвоню.
 
Останнє редагування:

zango

Мисливець
Резерв снимаю!Не имеет никакого отношения к лодке, удачной продажи
 

EARL

Слідопит
Так, лодка стальна. Зварена дуже аккуратно, шви рівні і не протікають. Коррозії металу немає. Ця лодка при належному догляді за нею переживе дерев*яні, гумові, з ПВХ...
 

EARL

Слідопит
Довжина трьохсекційної лодки 2265 мм., вантажопідйомність - 85 кг. (вибито на заводській табличці) - реєстрації не підлягає! Човен купувався новим. Є заводський паспорт. Дзвоніть, або пишіть, відповім на всі питання.
 
Статус
Закрита.
Зверху