Лук,арбалет...возможно ли?

tyrist 1945

Тигр
У цей період на Україні поміщики, купці і інша знать, іменуючи себе вiльними мисливцями, винищували для своєї наживи усе живе. Важко було що-небудь зробити для збереження птахів і звірів у той час справжнім мисливцям. Вiльні мисливці, з них більшість дрібні промисловці, що жили постачанням вбитої дичини на ринок м. Києва, знедоліли його околиці і змусили місцевих інтелігентів мисливців-любителів подумати про організацію спiлки в цілях охорони дичини.
Організатором гуртка полювальникiв був домовласник і заводчик, киянин Кобец Е.К. На початку 1886 року гурткiвцi клопотали перед царем про відкриття в м. Києві спiлки мисливців. І лише 5 вересня 1886 року було надано дозвіл на відкриття "Відділу Київської Імператорської спiлки правильного полювання". Так вперше на Україні з дозволу царського Указу в 1886 році було організовано спілку мисливців.


Так ведь не было тогда всего этого и все равно было плохо...

Я верю в порядочных людей, не зависимо от уровня благосотояния, богат ты или беден. Но теоретически "богатый" может "наестся", а "бедный" в силу своего положения "не наестся" никогда, так как он беден. Последнее предложение - это про нехороших людей в принципе. Т.е как бы у "богатого быдла" есть хоть какой-то шанс стать "порядочным" или хотя бы сделать видимость, у "бедного быдла" шанса нет и не будет пока он беден с его стремлением стать "богатым быдлом". Вот такое мое видение...
Не в брову, а в око!
 

Ohotnik47

Слідопит
Дивлячись на наших багатих (" бидло"- не подобається) - таке враження, що вони луснуть, але не зупиняться жерти.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Тут справа навіть не в "жерти", справа в донести до всіх свою виключність, право плювати на закон, правила, традиції. Цей апетит можна вгамувати тільки батогом.
 

валентин 65

Мисливець
Надо брать пример с"европы" - там сразу,правую руку- чик. Вот и осталась память поколений на генетическом уровне. И почему зацыкливаться на луках и арбалетах,были и баллисты и требушены и прочее....... Извините, смеюсь. С ув.
 
Зверху