Любимые блюда которые готовим сами!!!

Тема у розділі 'Кухня', створена користувачем Monya, 19 лис 2016.

reloader
  1. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Отличное десертное блюдо!!!А если бы еще фото готового продукта,было бы вообще супер.
     
  2. Safari
  3. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    «Сковородка овощная»
    Ингредиенты (на 1 кг. мяса):
    Мясо – 1 кг.
    Подсолнечное масло – 50-100 гр.
    Лук – 2 шт.
    Баклажаны – 2 шт.
    Морковь – 2 шт.
    Сладкий перец – 2 шт
    Помидоры – 3-4 шт.
    Соус или аджика – 4 ст.ложки.
    Соль, перец по вкусу.
    1.jpg

    Разогреваем подсолнечное масло. В масле обжариваем порезанное кусочками мясо минут 5-7.
    2.jpg

    Добавляем порезанный полукольцами лук и обжариваем еще минут 7.
    3.jpg

    Добавляем порезанные полукольцами баклажаны и морковь и обжариваем минут 7-10.
    4.jpg

    Добавляем порезанный полосками сладкий перец и порезанные на 4-6 частей помидоры, и тушим минут 10-15.
    5.jpg


    Добавляем немного воды, пол стакана, и добавляем соус или аджику. Солим и перчим.
    В моем случае добавлялся соус Сацебели. И тушим еще минут 10.
    6.jpg

    Смачного! Просто, быстро и очень вкусно.
    7.jpg
     
    PetrenkoAO, Vov-1, Witamin та 11 іншим подобається це.
  4. kef

    kef Снайпер

    Супер !!!
     
    Monya та Небраконьер подобається це.
  5. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    Спасибо!
    К стати, наиболее вкусно с тонким лавашем.
     
    Monya та kef подобається це.
  6. kef

    kef Снайпер

    Я таке щось схоже один раз в житті робив...Смак не перевершений !!!

    І з великими шматками м'яса та ребер і свинячих ніг.які в казані на олії підсмажені,разом з баклажанами та перцем .,а потім такіж самі складові але ще добавляв соку томатного та часник...Все на не великому вогні мліє до готовності.Овочі дають додатковий смак та рідину..тому довше тримав казан на вогні.щоб м'ясо було майже розсипчасте ...І була ще "юшка",типу шурпа :D

    А саме просто вже описував у темі .ребра.м'ясо. сік томатний .спеції. чуть води.часник та зелень.цукор сіль та перець. :D:rolleyes:;):D
     
    Роуч Ротингер, Monya та Небраконьер подобається це.
  7. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Ну наконец тема немного ожила!!!
     
    Небраконьер подобається це.
  8. kef

    kef Снайпер

    Осінню і вогонь по іншому горить...особливо над вечір не подалік від столу.Та і не так спекотно біля нього шпортатись як у літню спеку ,коли піт очі заливає.:):D
     
    Роуч Ротингер, Monya, Вік71 та ще 1-му подобається це.
  9. Вік71

    Вік71 Снайпер

    Також подiлюсь простеньким та недорогим осiннiм рецептом "Мясо,запечене з овочами"!
    -Баклажани молодi-2шт
    -кабачки молодi-2шт
    -гарбуз червоний-1 не великий
    -цибуля-2 середнi
    -мясо: IMG-c6bb1d5d565f0b3f75e491519faeaf7a-V.jpg
    IMG-b1c5e80ecff6f1a3f426e8e3c2adbd5c-V.jpg IMG-f79699c67ee2d5e9e9165106a11195f3-V.jpg IMG-173508f50f83329efdb40ab087980414-V.jpg
    шия свиняча-1.5 кг
    Маринад: соевий соус,сiль,перець та спецii для м'яса-до смаку.Маринуемо 12-14 годин-в рукав,i в духовку на 1.5 год.при температурi 180° С !
    Смачного!
     
    PetrenkoAO, NORD_10, Vov-1 та 8 іншим подобається це.
  10. Небраконьер

    Небраконьер Мисливець

    Так само робимо, тільки інколи ще добавляемо трохи свіжих слив.
     
    kef та Monya подобається це.
  11. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Очень люблю мясо тушеное с свежей сливой,так же как и мясо со сливовым соусом.:rolleyes:
     
    Гобой та kef подобається це.
  12. kef

    kef Снайпер

    А салат гострий з медом ?:D.,до м"яса ?!

    Різних кольорів солодкий перець,помідори,цибуля,пекучий червоний перець,сіль,мед,столовий оцет,.інші спеціЇ ,як кому до в подоби.Все ріжеться тонкими смужками,пекучий перець найдрібніше,помідори середніми шматками напів-стиглі трохи двердуваті щоб були.Все перемішується і в банку та в холодильник для маринування.Чим менші шматки тим менше час маринування.Можна їсти і зразу...
    Для любителів гострих страв.Сік з даного салату найкраща підлива для готового вареного,тушкованого чи смаженого м"яса...чи картоплі...
    Колись такий перець але лише пекучий ,мені для проби надав наш форумчанин з Львівщини..;):rolleyes:.От і самому щось такого захотілось..
     
    NORD_10 та Monya подобається це.
  13. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Все кисло сладкое и острое, это мое...
     
  14. kef

    kef Снайпер

  15. zaraza

    zaraza Новачок

    Просто и вкусно - огурцы малосольные в пакете.
    Огурцы малосольные (в пакете)
    [​IMG]
    Удивительно простой и быстрый рецепт малосольных огурцов в пакете, которые готовятся без рассола. Это блюдо из огурцов не требует особых усилий, и рецепт осилит даже кулинарный новичок.
    Продукты
    Огурцы (некрупные) - 1 кг
    Чеснок молодой - 1 головка
    Зелень укропа - 1 пучок
    Зелень петрушки - 1 пучок
    Перец черный молотый - 0,5 ч. ложки
    Соль - 1 ч. ложка
    Кориандр - 0,5 ч. ложки
    Гвоздика - 0,25 ч. ложки
    Перец душистый горошком - 8 шт.

    Подготовить ингредиенты для приготовления малосольных огурцов в пакете.
    Огурцы помыть, обрезать края. Зелень помыть и крупно нарезать. Чеснок почистить, помыть и нарезать.
    Как приготовить малосольные огурцы в пакете (малосольные огурцы сухого посола):

    Все ингредиенты поместить в пакет, завязать и хорошенько встряхнуть, чтобы все специи равномерно распределились. Отправить пакет в холодильник на ночь.
    Малосольные огурцы в пакете уже готовы.
    Приятного аппетита!
     
    gera8383, Роуч Ротингер, сергей1975 та 3 іншим подобається це.
  16. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Доброго дня любители кулинары,ну и любители вкусно покушать!!!Давненько у меня не было времени хоть что то приготовить и поделится своей стряпней с Вами.Но вчера наконец я нашел на это дело немного времени.Я в последнее время увлекся ловлей хищника и мне это дело очень и очень нравится.В морозилке собралось немного щуки,мне захотелось сделать из нее котлеты. Ну в общем (Щучьи котлеты).Что мне понадобилось для приготовления этого блюда?
    1.Щука небольшая 2 штуки.
    2.Яйца домашние 2 штуки.
    3.Луковица 1 штука.
    4.Манная крупа 6 столовых ложек.
    5.Подсолнечное масло,для жарки котлет 200 грамм.
    6.Минеральная,или кипяченная вода 300 грамм.
    7.Соль,перец,кориандр по вкусу.
    Готовим щучьи котлеты следующим образом...
    -С почищенной предварительно щуки обрезаем все лишнее,а это голова,плавники и хвост.
    -Нарезаем щуку большими кусочками,около 3-4 сантиметров.
    -Отделяем мясо от позвоночника и от крупных костей.
    -Перемалываем щуку с луком на мясорубке.
    -В фарш добавляем яйца,манку,соль,перец кориандр и тщательно перемешиваем .
    -Даем фаршу настоятся,где то около полу часа.
    -Жарим котлеты на медленном огне до золотистой корочки.
    -Перекладываем жаренные котлеты в чугунок,добавляем 300 грамм воды и тушим на медленном огне в течении полу часа.
    Наше блюдо готово...Приятного Вам аппетита!!! 20181004_203852.jpg 20181004_204716.jpg 20181004_210006.jpg 20181004_210929.jpg 20181004_211321.jpg 20181004_221633.jpg 20181004_225515.jpg
     
    Останнє редагування: 5 жов 2018
    PetrenkoAO, KFoR, NORD_10 та 8 іншим подобається це.
  17. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Еще можно было эти котлеты не просто протушить в воде,а сделать это с зажаркой,томатами и в фарш добавить мелко нарезанный укроп,это тоже очень вкусно.Но у меня дочь кормит внучку,а ей такое не подходит совсем.Поэтому я готовил именно так.
     
    Останнє редагування: 5 жов 2018
    KFoR, Гобой, gera8383 та 4 іншим подобається це.
  18. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    риба - алерген, не спіши давати, потім будете думати звідки прищки!!!
    от між цими операціями має бути - шматочки опустити в окріп щоб м'ясо побіліло зверху, білок денатурувався і кістки трохи оголились - так можна легко повиймати всі (то секунд 30 - 1,5 хв. залежно від розмірів риби). а там і в м'ясорубку!!!
     
    сергей1975 та Monya подобається це.
  19. василь довжик

    василь довжик Мисливець

    Як приємно бачити на нашому форумі паночку.Ви мабудь нас теж порадуєте цікавими і головне смачними рецептами?А ще й можливо звітом,про цікаві історії свого,мисливського життя.З Пв.
     
    Monya подобається це.
  20. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    ці панночки як правило чоловіків "пасуть" чи не лазять бува під прикриттям форуму по різного роду сумнівним знайомствам!:D:D
     
    сергей1975 подобається це.
  21. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Сейчас Артур что то скажет по этому поводу:)....Хотя я с Вами согласен.
     
    василь довжик подобається це.

Поділитися цією сторінкою

Графф