Любимые блюда которые готовим сами!!!

kef

Зброяр
В цій темі як мовиться лише-нажаль декілька форумчан в "темі".Таке враження що всі купляють готову продукцію і на полюванні її вживають під шматок "ковбаси" не відомо з чого !...А вогонь.казан.дичина.чи домашня живність.І навіть прості власного виготовлення салати для справжніх чоловіків ...!!!:oops::):D
 

kef

Зброяр
Друзі мисливці життя сувора "штука".і не завжди стежка буває без піньків -спотикачів. і вовчих "ям.".Праця.служба.посади.це все тимчасово...Потрібно і при нагоді до кулінарних тем мисливських-рибальських,як "хоббі" часу вділяти. А не користуватися готовою "продукцією"виробництва !...
Навіть простий шматок сала смажений на вогні з хлібом має не перевершений смак а ніж у вакуумному пакунку з поліетилену....

Навіть з тих же курячих яєць можна багато чого смачного приготувати.І не тільки в домашній кухні !
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Друзі мисливці життя сувора "штука".і не завжди стежка буває без піньків -спотикачів. і вовчих "ям.".Праця.служба.посади.це все тимчасово...Потрібно і при нагоді до кулінарних тем мисливських-рибальських,як "хоббі" часу вділяти. А не користуватися готовою "продукцією"виробництва !...
Навіть простий шматок сала смажений на вогні з хлібом має не перевершений смак а ніж у вакуумному пакунку з поліетилену....

Навіть з тих же курячих яєць можна багато чого смачного приготувати.І не тільки в домашній кухні !
Степан давай,насыпай!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
В цій темі як мовиться лише-нажаль декілька форумчан в "темі".Таке враження що всі купляють готову продукцію і на полюванні її вживають під шматок "ковбаси" не відомо з чого !...А вогонь.казан.дичина.чи домашня живність.І навіть прості власного виготовлення салати для справжніх чоловіків ...!!!:oops::):D
Про "тему" где-то так то и есть..
Большинство может и не покупают всякую бяку, но если что и готовят, так это обычные повседневные блюда. Смысл их сюда выкладывать..
Как про то же яйцо..яичница глазунья, неглазунья ), вареные вкрутую, в мешочек и в оливье. Все. )
Что тут можно показывать..
Тут надо иметь все же некий "хыст".
Я так считаю..у меня его нет.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Про "тему" где-то так то и есть..
Большинство может и не покупают всякую бяку, но если что и готовят, так это обычные повседневные блюда. Смысл их сюда выкладывать..
Как про то же яйцо..яичница глазунья, неглазунья ), вареные вкрутую, в мешочек и в оливье. Все. )
Что тут можно показывать..
Тут надо иметь все же некий "хыст".
Я так считаю..у меня его нет.
Вовка эта тема не праздничных и банкетных блюд,а любимых и повседневных рецептов...Яйца можно тоже так пожарить что съешь вместе с тарелкой.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Ну что будем п...деть или готовить?:)Дядя Джек ждет Вас Парни!!!:eek:
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Я так понимаю что желания что то приготовить нет совсем...
 

kef

Зброяр
Осінь, домашні клопоти...і.т.д...Та і останні мої "приготування"в темі були...Так що за рання ще ставити "жирну" крапку.;):D.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Ну тогда пока в ожидании...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
 

Вік71

Снайпер
Свинина запечена з вишневим соусом!
1. ошийок свинний(з дикого кабана буде не гiрше:))-2кг
Маринад: 2 чайнi ложки солi,2 чайнi ложки перцю,2 чайнi ложки прованських трав,2 чайнi ложки солодкоi паприки,5 зубцiв часнику, 100г соняшниковоi олii,50 г кленового сиропу.
Все добре перемiшуемо,робимо надрiзи на м'ясi ,маринуемо 3-5 годин.
Беремо 2 кабачки,2 баклажани,0.5 кг гарбуза -нарiзаемо дольками товщиною 1-2см.В фольгу викладаемо овочi,на них м'ясо ,зверху знову овочi,завертаемо добре в фольгу,щоб не виходило повiтря i не витiкав сiк. Зверху пробиваемо фольгу зубочисткою,щоб виходила пара.
Закладаемо в духовку на 2 год.при темп.200 ° , за цей час готуемо соус:
1 склянка сухого червоного вина(вливаемо в сотейник),додаемо 100 г цукру,пiв чайноi ложки корицi,пiв чайноi ложки мускатного горiха,пiв чайноi ложки солi,та чорного перцю. Перемiшуемо i доводимо до кипiння.Кидаемо 0.5 л вишень,варимо 15 хв. Беремо пiв склянки води,розводимо 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю i вливаемо до соуса,який вариться.Варимо ще 5 -10 хв. i знiмаемо з вогню.
Коли м'ясо спеклося,витягаемо з духовки ,овочi викладаемо в тарiлку,а м'ясо ставимо на мангал та смажимо по 5 хв. з кожноi стороны для отримання хрусткоi скоринки(можна обiйтись без мангалу,але буде не так смачно):)
Викладаемо м'ясо на тарiлку,поливаемо соусом ,додаемо запеченi овочi !
Все,смачного!
Хлопцi ,це трохи довго-але дуже смачно! Фото моi,тiльки встали з-за столу!
IMG_20181110_171708_112.JPG
IMG-199a0df7c4782fe07fb75ed51af0caee-V.jpg
IMG-9429b4fdbd7ce67b740089285d966201-V.jpg
IMG-75d083643703b6a51167ca03b8297e4c-V.jpg
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Свинина запечена з вишневим соусом!
1. ошийок свинний(з дикого кабана буде не гiрше:))-2кг
Маринад: 2 чайнi ложки солi,2 чайнi ложки перцю,2 чайнi ложки прованських трав,2 чайнi ложки солодкоi паприки,5 зубцiв часнику, 100г соняшниковоi олii,50 г кленового сиропу.
Все добре перемiшуемо,робимо надрiзи на м'ясi ,маринуемо 3-5 годин.
Беремо 2 кабачки,2 баклажани,0.5 кг гарбуза -нарiзаемо дольками товщиною 1-2см.В фольгу викладаемо овочi,на них м'ясо ,зверху знову овочi,завертаемо добре в фольгу,щоб не виходило повiтря i не витiкав сiк. Зверху пробиваемо фольгу зубочисткою,щоб виходила пара.
Закладаемо в духовку на 2 год.при темп.200 ° , за цей час готуемо соус:
1 склянка сухого червоного вина(вливаемо в сотейник),додаемо 100 г цукру,пiв чайноi ложки корицi,пiв чайноi ложки мускатного горiха,пiв чайноi ложки солi,та чорного перцю. Перемiшуемо i доводимо до кипiння.Кидаемо 0.5 л вишень,варимо 15 хв. Беремо пiв склянки води,розводимо 1 чайну ложку кукурудзяного крохмалю i вливаемо до соуса,який вариться.Варимо ще 5 -10 хв. i знiмсемо з вогню.
Коли м'ясо смпклося,витягаемо з духовки ,овочi викладаемо в тарiлку,а м'ясо ставимо на мангал та смажимо по 5 хв. з кожноi стороны для отримання хрусткоi скоринки(можна обiйтись без мангалу,але буде не так смачно):)
Викладаемо м'ясо на тарiлку,поливаемо соусом ,додаемо запеченi овочi !
Все,смачного!
Хлопцi ,це трохи довго-але дуже смачно!
Переглянути вкладення 421033 Переглянути вкладення 421034 Переглянути вкладення 421035 Переглянути вкладення 421036
Это не блюдо,это просто ....:eek::eek::eek:
 
Зверху