Любимые блюда которые готовим сами!!!

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

kef

Зброяр
Так піст!!!
Звісно, що порожня, налив та опорожнив, що її гріти та випаровувати))))))).
Пробна партія. Тільки добавив порошок з білих сушених грибів і свіжих смажених печериць та борошна чуть.
Смак люкс .рекомендую усім вище наведений вами рецепт.перевірено власноруч.
20210325_212950.jpg
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Степан, напиши рецепт, для полноты картины.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Чтобы поднять интерес к приготовлению и написанию рецептов постных блюд и участием в конкурсе.
Приз победителю конкурса лучшего постного блюда...
Нож поплавок Fiskars K40
Описание

Нож универсальный
Материал лезвия
Нержавеющая сталь
Материал ручки
Полиамид
Длина
225 мм
Длина лезвия
100 мм
Ширина
50 мм
Вес
70 г
Крепление на ремень
Есть
Дополнительно
Не тонет в воде, Пластиковый чехол в комплекте.
Страна производитель Финляндия.

fiskars-k40-125860.jpg
fiskars-solid-k40.jpg
 

kef

Зброяр
Парни, Вы не лайкайте приз победителю, а куховарьте что то... :):):)
Я і не "лайкаю". А щоб по темі - то треба мати бажання .
Є капуста в льосі.квашена і "свіжа" минулорічна.гриби солені.морожені.сушені .морква.буряки червоні. картопля.олія ріпакова.Тільки на цьому одному далеко не "заїдеш" . Максимум тиждень - другий і шлунок буде грати марші.:D. Тому в час "пісту" люди щиро вірюючі видумували з цього всього різні страви. Інколи і рибу добавляли. А якщо вірити різним історіям то в древні часи монахи в монастирях навіть бобрів прирівнювали до риби.;).
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Давай Степан не сачкуй!!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Конкурс будет проходить до конца поста.
 

kef

Зброяр
Щоб дотримуватись суворого посту. то потрібно мати окрім сили - волі ,ще і міцне здоров"я.
Супер рецепт. ;)
Помити картоплю . Зварити її в підсоленій воді у "мундирі" до напів готового стану . Чуть охолодити. Навбирати часнику .цибулі . Часник почавити до одноманітної суміші. Цибулю півкільцями нарізати - обсмажити на пательні .Змішати з часником і полити цим " соусом" картоплю ,яку попередньо нарізати порційними шматками та обсмажити або на пательні чи в "духовій" шафі на чуть змащеній дечці. Добре буде смакувати з квашеною капустою або огірками.
І звичайно .що і з оселедцем , попередньо очищеним від кісток та чуть заправлений "маринований" олією і кружельцями цибулі. Бажано оливковою.;).
Світлин дійства не робив.
 

Винтик

Мисливець
"Пекинская капуста" на вертеле.
Ингридиенты:
1. "Качан" , желательно передний - 1шт;
2. Соль, специи по вкусу.
"Капусту" промыть, просушить бумажными салфетками, натереть солью, перцем, горчицей... Я даю промариноваться пару часов, а потом в духовку. Первые 20-30 минут при t200°C, а потом 90 минут томим при t150°C так получается сочнее. Гарнир и напитки по вкусу.
IMG-0e17a26394b777726f8676fd834c2cfc-V.jpg

К сожалению фото только это.
Приятного)
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
"Пекинская капуста" на вертеле.
Ингридиенты:
1. "Качан" , желательно передний - 1шт;
2. Соль, специи по вкусу.
"Капусту" промыть, просушить бумажными салфетками, натереть солью, перцем, горчицей... Я даю промариноваться пару часов, а потом в духовку. Первые 20-30 минут при t200°C, а потом 90 минут томим при t150°C так получается сочнее. Гарнир и напитки по вкусу.
Переглянути вкладення 660095
К сожалению фото только это.
Приятного)
Блин, эта капуста так на рульку похожа...:):):)
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Постное Рагу.
Режем лук и обжариваем на подсолнечном масле, потом лук отправляем в кастрюлю


Обжариваем картофель, солим, немного специй по вкусу, обжариваем так что бы он был немного сыроват, и так же в кастрюлю




Обжариваем морковь


Потом к морковке добавляем порезанную капусту


И томатную пасту или томатный сок, солим и перчим


Жарим до готовности


Капусту в кастрюлю, перемешиваем и тушим минут 5, убираем с огня даем еще минут 10-15 настоятся


Приятного, даже никто и не скажет, что рагу без мяса)
 

kef

Зброяр
"Пекинская капуста" на вертеле.
Ингридиенты:
1. "Качан" , желательно передний - 1шт;
2. Соль, специи по вкусу.
"Капусту" промыть, просушить бумажными салфетками, натереть солью, перцем, горчицей... Я даю промариноваться пару часов, а потом в духовку. Первые 20-30 минут при t200°C, а потом 90 минут томим при t150°C так получается сочнее. Гарнир и напитки по вкусу.
Переглянути вкладення 660095
К сожалению фото только это.
Приятного)
Можна ще в такому варіанті. Рулька (жижка).язик свинячий- "все що потрапило під руку ) обсмажені шматками на пательні .Спеції: сіль.цукор.перець мелений.перець свіжий червоний "пекучий" .морква.часник.помідори свіжі без шкірки (натерті на тертці).сік томатний та чуть води. Перевірено роками. Смак супер. Як м'яса так "шурпи". Вибачайте що не пісна страва.;)
20210417_180408-1.jpg
20210417_192028-1.jpg
20210417_192120-1.jpg
 

Dedushka

Снайпер
Сегодня закоптил курицу. Рецепт простой : помыть, натереть приправой, для кур или перцем молотым , чесноком и солью. Сутки стоит маринуется в холодильнике ( не в морозилке). После идет копчение. В коптильню на дно ложу опилки с фруктовых деревьев. На верх ставиться противень на дно улаживаю пищевую фольгу что-бы легко потом отмыть сам противень. внутри вставляется решетка на ножках на которую ложу курицу. Закрываю крышкой и копчу на небольшом огне 2 часа. Это горячее копчение. Получается румяная и вкусная курица.
IMG_20210422_130319.jpg
IMG_20210422_160809.jpg
 
Зверху