Час плине швидко. Ще мене згадаєте!!!! І на 16, 20, 32 - перейдете!!! А з 3.800- не погасаєш в загоні. На номері- так.Да,да, геть зовсім кволенькі...
Час плине швидко. Ще мене згадаєте!!!! І на 16, 20, 32 - перейдете!!! А з 3.800- не погасаєш в загоні. На номері- так.Да,да, геть зовсім кволенькі...
Рушниця знаходилась у поважної людини в Харківському регіону, побачила окупацію потім контрнаступ і волю.Я б на місці власника, перш за все, переміряв би реальні звуження і стан стволів, чи вони в номіналі. Якщо це дійсно музейний екземпляр і його там реставрували, з якихось причин, то невідомо, що там зі стволами могли зробити. Експертиза зніме всі питання. А тоді вже можна і продавати. Чи полювати, знаючи всі її особливості. Хоча, окрім колишнього музею Богуслаєва, в якому ще вона могла демонструватись? Це ж не історична реліквія.
Нарешті дочекався цього поста...про що йдеться..або "спорт",або голуб, гусаки-крижні. У моєму ...47s чоки теж не "гумані",але голуб саме те. На інше маю і 12 і 20 і 28-Й. Рушичка залікова! По доброму заздрю..Рушниця достойна.
А звужень по 1,25 мм не треба боятись. Підбір патрона і навички стрільби саме з цієї рушниці (2-3 сезони тільки з нею) і будуть голуби-крижні падати чисто биті шротом № 6 - № 7 до 65 м легко. І заяць № 3-№ 2 до 40 м. теж.
Тоді втратиться весь шарм, властивості і цінність даної модифікації. Нехай вона буде специфічною, аніж зіпсованою назавжди. Все ж таки, це не проста рушниця. Згадайте, скільки прекрасної зброї, вивезеної як трофеїв, бездумно попиляли-розвернули після Другої світової, в т.ч. і на теренах України?Та нащо щось підбирати,в даної мц-9 стволи не хромовані,чоки легко можна розвернути до 0.5-1.0мм.то сама менша проблема,в майстра робиться на ура.
І проблема чоків вже відпадає,остається вага,тут то вже таке,таскают ж мц21-12, там вага така сама,а з повним магазином патронів взагалі 4кг.)
В рушниці можна чіпати, практично, все. Окрім стволів!!!Згоден! Колись пан tyrist1945 відрадив мене розвертати дульні звуження на моєму німцю, за що йому вельми дякую!
Так і в цій рушниці - не варто її псувати.
Щасливчик.... І на одне місце не сідав? Хоча, там лягти уже можна було....стріляв суто магнумом,
Це трохи не той варіант. Я, в свій час, скидав статтю, як один "кулібін" навіть ТС-2 ( по -моєму), модернізував на свій смак. Перепрошую, але це вже якесь збочення. Не сприйміть мою ремарку, будь ласка!, на власний рахунок, нічого особистого!Так ,якщо тримати рушницю за склом на серванті і милуватися нею,то одне,а якщо інтенсивно використовувати для охоти, нещадно експлуатувати,то можна все шо хоч з нею зробити,нать перед чоками насвирлити дир,для збросу давление,
Колись давно бачив фото тоз-34 в подарочному варіанті,так власник так її роками інтенсивно юзав,стріляв суто магнумом,шо стволи в колодці шаталися,а самі по швах пайки розпаялися і були скручені до купи дротом,і рушниця працювала,але то не в нас було...
То він для таких цілей не міг купити рядову дешеву рушницю,а подарочну просто поставити і милуватися?
Просто ми не знаємо для яких цілей дана мц-9 була куплена? Чи як раритет,чи для роботи?