Мушки для гладкоствольных ружей и не только

Статус
Закрита.
Доброго дня,шановні форумчани!хочу поділитися з вами такою ситуацією,ну в нас в Україні це як заправило,зробити виним того який і так пострадавший!хотів замовити і замовив мушку в цього пана тут на сайті,замовив все люб'язно перекинув кошти,і фото чека сюди скинув в лічку,хоча треба було в общу тему,отримав я мушку наче нічого попередньо го тижня,наклеїв і поставив в сейфі,вчора вийшов на полювання,пройшовши декілька км думаю дай скинуся,скинувся а мушки немає,хоча все правильно зробив обезжирив почекав приклеїв придавив,перед тим на іншій рушниці мушка чепить вже рік замовляв на оригінальному сайті,дочого я веду,написав продавцеві що тут продає ці мушки пояснив ситуацію,то він мене ще й виним зробив,мол доказів в мене немає,хоча фото чека є в нього, бо я фотогравірував, а я свої лічні повідомлення видалив ,жаль що в нас такі люди є які наживаються на чужому горі, я ж не грубіянив,запитав як ми вийдемо з цієї ситуації,бо 500 на дорозі не валяються, покупці які хочуть замовити тут мушки будьте обережні,мало того що не якісна річ то же й дурять на рівному місці!!!!!!!!!!!
 

Hunting888

Мисливець
Вы же мне писали что купили ее неделю назад и сразу наклеили теперь Вы пишите что наклеили неделю назад ?! А покупали Вы ее 30 августа . Вы сначала пытались обмануть меня теперь пытаетесь обмануть всех форумчан ! Спиншоты перелагаю .
 
Шановний,ви просто скиньте фото чека який є у вас в лічних повідомленнях,і він все прояснить,чого ж ви не скинете вчора вас просив скинути,я свою думку лиш в тут,щоб люди знали які в нас є продавці!!!!
 

Hunting888

Мисливець
Это тоже Вы ?! Обратите внимание не дату ! И как Вам теперь верить что Вы ее потеряли ?!
 

Вкладення

То що тут не так,я і сюди так написав,раз так дайте фамілію свою я піду в банк і надіюся вони мені зможуть копію чека зробити,і він все прояснить!
 
Хочу попередити!якість не відповідає заявленій інформації,краще замовити на оригінальному сайті,а то буде така сама ситуація як в мене, продавець кідалово!!!!!
 

Копатыч

Зброяр
Хочу попередити!якість не відповідає заявленій інформації,краще замовити на оригінальному сайті,а то буде така сама ситуація як в мене, продавець кідалово!!!!!
Продавец - нормальный человек, лично у него заказывал мушку.
Все сделал правильно, не стал полагаться на "салфетку", а нормально обезжирил прицельно планку, наклеил мушку, простояла .... год, в последствии, когда снимал, скотч остался на ружье.... если снял.
К стати, свою мушку, я продал, перед тем, заменил скотч ...... и предлагал ее (мушку ) у меня купить именно вам, но вы отказались ......
Вот такие пироги ......
При чем здесь "продавец" ......, вы мушку получили, она была без повреждений, запечатанная ???
А если вы нарушили технологию, не обезжирил или плохо это сделали ..... так что, он должен за это отвечать ????? Нет, не должен. Вы получили то что заказывали, претензий по качеству или комплекции - нет, а отклеилась и потерялась .... ну что поделаешь, не судьба ......
 
Я зробив все правильно!!!!!бо вже клеїв таку ж саму мушку тільки заказану з оригінального сайту,і вона ще чепить на рушниці і натяку немає про те що має відірватися,і їй вже рік як експлуатую,а цю що тут заказав то я ж писав робив все що й з тебе мушкою,і пішов на полювання згубив,і навіть натяку нема на планці,що там щось клеїлось,через те й притензії прид'являю,бо якість лежить на покупцеві,що я і йому повідомив,а він зробив мене дурнем що я в нього не замовляв,прошу чек прид'явити,він морозиться,то про що може бути мова,через те й застерігаю людей,бо як би нормальна людина,то сказала б ,чи гроші вернула б чи товар вислала б,а якщо він ч........о,то хто йому доктор,ці 500 грн йому явно пользи не принесуть п....... Я ними!!!!!!!!!!!!!!накипіло просто,людей на......ть на рівному місці,це нормально?копатич як би Ви себе повели б на моєму місці??....!!
 

Копатыч

Зброяр
Ни как ....... умерла, так умерла .......
Какие могут быть претензии к продавцу, если вы "потеряли" мушку ??????
А вы можете доказать, что вы ее потеряли ......, не продали кому ни будь ??????
Если бы, вы сделали проплату и НЕ получили товар, либо в место мушки, вам прислали "кирпич" - однозначно кидалово, а так ........ ни чьей вины, кроме вашей, здесь нет, к сожалению.
 

Hunting888

Мисливець
Это все равно что купить в магазине товар , потом прийти и сказать : « я его потерял верните деньги « !
 

Hunting888

Мисливець
А поводу КИДАЛОВА Копатыч правильно говорит! Я Вам прислал товар который Вы заказывали. Притензий при получении не было ! А что Вы с ней делали дальше потеряли или продали , или подарили - это ваше дело . Какие притензии к продавцу ?!
 
Статус
Закрита.
Зверху