Катыш Сергей Васильевич
Снайпер
Будуть і обовязково будуть!!! Але не всі...)))
А Львівська напевно і далі в то коло не ввійде....Будуть і обовязково будуть!!! Але не всі...)))
Васильович, Ви серйозно? В цьому сезоні?Будуть і обовязково будуть!!! Але не всі...)))
У Вас є підстава не довіряти моїм словам? Здається завжди написане мною на форумі мало підгрунтя і відбувалось саме так як я казав...Васильович, Ви серйозно? В цьому сезоні?
Та я й не казав шо не довіряю,просто перепитав.Так сказати,не повірив своїм очам.Хоча беруть мене сумніви що в в цьому році щось та й відкриється десь.Ваші дописи поза сумнівом.У Вас є підстава не довіряти моїм словам? Здається завжди написане мною на форумі мало підгрунтя і відбувалось саме так як я казав...
Я поруч з Житомирщиною живу,але про полювання від них не чув.Просвітіть будь ласка де було відкрито.ПодякувавМинулого року було полювання на усі види дичини ліше на Миколаївщині. З обмеженнями на Черкащині, Кіровоградщині, Житомирщині, в частині областей на хижих та шкідливих тварин.
Цього року, сподіваюсь і знаю, що перспективи кращі. "Проблемними" є Дніпропетровщина, Полтащина та Західна Україна. У всіх інших є перспективи і не лише...
P.S. Не можу писати на загал все, що знаю допоки не буде озвучено офіційно
В наші Львівській, то Козицький (голова ОВА) заборонив наказом ще на початку повномаштабки... До закінчення воєнного стану, а тут питаю, можливо є надії....Під словом "проблематичні" я мав на увазі відсутніть бажання брати відповідальність та приймати "непопулярне" щодо відкриття полювання рішення керівництвом ОД(В)А! Так буде зрозуміло, і ваше питання зникає само собою....)))
Повірте, саме так чомусь і подумав. Прикидатись "шлангом" чим прийняти відповідальність легше і безпечніше, жаль.Під словом "проблематичні" я мав на увазі відсутніть бажання брати відповідальність та приймати "непопулярне" щодо відкриття полювання рішення керівництвом ОД(В)А! Так буде зрозуміло, і ваше питання зникає само собою....)))
Ліва частина області від "Варшавської траси". Якщо не помиляюсь з грудня місяця минулого року.Я поруч з Житомирщиною живу,але про полювання від них не чув.Просвітіть будь ласка де було відкрито.Подякував
Надія є завжди...В наші Львівській, то Козицький (голова ОВА) заборонив наказом ще на початку повномаштабки... До закінчення воєнного стану, а тут питаю, можливо є надії....
І помирає останньоюНадія є завжди...
Мабуть Нікопольському району нема на що сподіватись..тільки хіба напроситься до людей..дратові десять років минуло..а в мене мав би бути 51-й сезонІ помирає останньою![]()
У Вас як і у нас полювання не буде до закінчення війни, а то і більше часу. Це моя особиста думка, з урахуванням наявної інформації та ситуації на фронті...Мабуть Нікопольському району нема на що сподіватись..тільки хіба напроситься до людей..дратові десять років минуло..а в мене мав би бути 51-й сезон![]()
Так бачив чимало і в різних місцях нашої Батьківщини.Ліміти затверджені на дичину вже бачили ?
І я бачив. Наказ н- 1140 Міндовкілля.Так бачив чимало і в різних місцях нашої Батьківщини.