НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Dusk Hunter

Мисливець
Полювання на Тернопільщині залежить від рішення Ради оборони області
Тернопільська обласна державна адміністрація на звернення Всеукраїнської ради Українське товариство мисливців і рибалок - УТМР відповіла, що відкриття полювання, згідно з рішенням Ради оборони Тернопільської області від 21 липня 2022 року - ЗАБОРОНЕНО на період воєнного стану.
Однак є винятки:
- ДОЗВОЛЕНО регулювання хижих диких тварин (лисиць, вовків та шакалів) відповідно законодавству.
- У разі виявлення фактів захворювання диких свиней на африканську чуму (АЧС), ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ регулювання їх популяції.
Також у листі-відповіді від Тернопільської ОВА зазначено, що відкриття мисливського сезону в період з листопада 2025 року по лютий 2026 року включно НЕ передбачено.
"Разом з тим, МОЖЛИВЕ регулювання чисельності мисливських тварин після винесення даного питання на розгляд Ради оборони області та прийняття позитивного рішення".

mulyavchik

Снайпер
Чи відкриють мисливський сезон на Вінниччині: ситуація з вовками та лисицями критична — Cуспільне Вінниця https://share.google/6vYtzyvov5P3BfrKw
Скажіть будь ласка.А що таке рада оборони області,і коли вона має засідати? І взагалі де вона взялась та які її функції? Подякував.

Степанович 2

Снайпер
Скажіть будь ласка.А що таке рада оборони області,і коли вона має засідати? І взагалі де вона взялась та які її функції? Подякував.
Ну, третій рік війни... ОВА - обласна військова адміністрація очолює раду оборони області

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Та це я знаю,шо у воєнний став ОДА стає ОВА.А від цього і випливає все інше,так?
Так раз ви все знаєте до чого тут цей весь базар.

4 жовтня буде відкрито полювання на фазана в Кіровоградській області.

Особисто я ніяких рішень не приймаю і відношення до цього не маю апріорі, окрім іноді наукових рекомендацій відповідним структурам... Я ж колись писав, що інформацію буду давати лише по факту на 100% достовірну!:cool: Плітки та слухи то не до мене...;)

томка

Снайпер
А на все інше?Зась? До речі.По Вінницькій можете щось сказати? Нічого не чути?
"все інше..."що Ви маєте на увазі? Все інше вже відкрито..у серпні. На фазана,на жаль,на початку жовтня..я вважаю що то рано..хіба в останньому тижні..

senya 2011

Слідопит
Колеги, то що ми маємо на зараз лише Миколаївька та Закарпатська !? Осіннє - зимовий сезон добавлятся ще певні областях, по прифронтових зрозуміло певною мірою, а як щодо тих що лишатся !?? Хороший початок та приклад, але не без негативу та розчарувань !

Колеги, то що ми маємо на зараз лише Миколаївька та Закарпатська !? Осіннє - зимовий сезон добавлятся ще певні областях, по прифронтових зрозуміло певною мірою, а як щодо тих що лишатся !?? Хороший початок та приклад, але не без негативу та розчарувань !
Ще Черкаська! З Жовтня на фазана Кіровоградська. Тобто з жовтя буде повноцінне полювання у трьох областях, і обмежене (лише фазан, далі плюс копитні і хижак) в одній.

senya 2011

Слідопит
Ще Черкаська! З Жовтня на фазана Кіровоградська. Тобто з жовтя буде повноцінне полювання у трьох областях, і обмежене (лише фазан, далі плюс копитні і хижак) в одній.
Васильович, а що по полтавській рахую що ви в "темі" що там за "камінюка" така на дорозі лежить ;) !?

Васильович, а що по полтавській рахую що ви в "темі" що там за "камінюка" така на дорозі лежить ;) !?
Позиція керівництва ОДА. Вангую 99% нічого не буде, крім полювання на хижака силами єгерської служби....

Зверху