Скажіть будь ласка.А що таке рада оборони області,і коли вона має засідати? І взагалі де вона взялась та які її функції? Подякував.Чи відкриють мисливський сезон на Вінниччині: ситуація з вовками та лисицями критична — Cуспільне Вінниця https://share.google/6vYtzyvov5P3BfrKw
Ну, третій рік війни... ОВА - обласна військова адміністрація очолює раду оборони областіСкажіть будь ласка.А що таке рада оборони області,і коли вона має засідати? І взагалі де вона взялась та які її функції? Подякував.
Та це я знаю,шо у воєнний став ОДА стає ОВА.А від цього і випливає все інше,так?Ну, третій рік війни... ОВА - обласна військова адміністрація очолює раду оборони області
Скажіть будь ласка.А що таке рада оборони області,і коли вона має засідати? І взагалі де вона взялась та які її функції? Подякував.
Так раз ви все знаєте до чого тут цей весь базар.Та це я знаю,шо у воєнний став ОДА стає ОВА.А від цього і випливає все інше,так?
Тим більше ...Четвертий повномасштабної.
Для впевненостіТак раз ви все знаєте до чого тут цей весь базар.
А на все інше?Зась? До речі.По Вінницькій можете щось сказати? Нічого не чути?4 жовтня буде відкрито полювання на фазана в Кіровоградській області.
"все інше..."що Ви маєте на увазі? Все інше вже відкрито..у серпні. На фазана,на жаль,на початку жовтня..я вважаю що то рано..хіба в останньому тижні..А на все інше?Зась? До речі.По Вінницькій можете щось сказати? Нічого не чути?
Ще копитні та хижаки....А я думав що на Кіровоградщині тільки на фазана відкривають
Ще Черкаська! З Жовтня на фазана Кіровоградська. Тобто з жовтя буде повноцінне полювання у трьох областях, і обмежене (лише фазан, далі плюс копитні і хижак) в одній.Колеги, то що ми маємо на зараз лише Миколаївька та Закарпатська !? Осіннє - зимовий сезон добавлятся ще певні областях, по прифронтових зрозуміло певною мірою, а як щодо тих що лишатся !?? Хороший початок та приклад, але не без негативу та розчарувань !
Васильович, а що по полтавській рахую що ви в "темі" що там за "камінюка" така на дорозі лежитьЩе Черкаська! З Жовтня на фазана Кіровоградська. Тобто з жовтя буде повноцінне полювання у трьох областях, і обмежене (лише фазан, далі плюс копитні і хижак) в одній.
Позиція керівництва ОДА. Вангую 99% нічого не буде, крім полювання на хижака силами єгерської служби....Васильович, а що по полтавській рахую що ви в "темі" що там за "камінюка" така на дорозі лежить!?
То саме і у Львівській області !Позиція керівництва ОДА. Вангую 99% нічого не буде, крім полювання на хижака силами єгерської служби....