НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Varjag229

Снайпер
Мабуть, керівництво ОВА в областях, де НЕ відкривають полювання, НЕ є мисливцями, й обласні організації УТМР не спромоглися донести до їх свідомості, що мисливство теж ГОСПОДАРСТВО й приносить економічну вигоду державі та береже здоров'я людей і свійських тварин. ІМХО.

senya 2011

Слідопит
Мабуть, керівництво ОВА в областях, де НЕ відкривають полювання, НЕ є мисливцями, й обласні організації УТМР не спромоглися донести до їх свідомості, що мисливство теж ГОСПОДАРСТВО й приносить економічну вигоду державі та береже здоров'я людей і свійських тварин. ІМХО.
Підтримую. Замало просто "хотіти"!

Ось позитивний досвід роботи Всеукраїнської ради УТМР та черкаських мисливців.
https://suspilne.media/cherkasy/1108652-u-cerkaskij-oblasti-planuut-oficijno-dozvoliti-poluvanna/
Повірте мені, що це трохи не так...))) Так Всеукраїнська рада звернулась, але позитивне рішення вже було прийнято до цього моменту. Рішення про відкриття прийняв ще минулого року голова ОВА, який є мисливцем. Я приймав участь у тій ЗУМ нараді.

Ярош

Мисливець
Навпаки, "мисливці" для яких полювання завжди відкрите і конкуренція з боку інших мисливців їм непотрібні. Менше бачать - краще сплять

mulyavchik

Снайпер
Вони просто сцикуни
І не хочуть приймати таке неактуальне, на їхню думку рішення на сьогоднішній день ,боячись осуду інших,самі знаєте якого,і з якого приводу

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда

L&M

Мисливець
Доброго усім дня!!! Я бігло перечитав останні пару сторінок теми і є маленьке питання для уточнення для себе. Якщо я правильно зрозумів то повноцінне полювання відкрите у 3 облаятях: Миколаївська, Закарпатьська та Черкаська? Повноцінне (тобто таке як до клятого повномаштабного вторгнення) це означає якщо перепілка чи голуб то можна їхати на поле, якщо водоплавающа дичина, то можна їхати на болота та інші водойми?
І частково в Кіровоградській? тобто фазан і копито?
Не прийміть мене за тугодума і не розуміючу людину, просто дуже різна інфа надходить з різних джерел... Толком немає ясності.
Усім миру! Зповагою.

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Доброго усім дня!!! Я бігло перечитав останні пару сторінок теми і є маленьке питання для уточнення для себе. Якщо я правильно зрозумів то повноцінне полювання відкрите у 3 облаятях: Миколаївська, Закарпатьська та Черкаська? Повноцінне (тобто таке як до клятого повномаштабного вторгнення) це означає якщо перепілка чи голуб то можна їхати на поле, якщо водоплавающа дичина, то можна їхати на болота та інші водойми?
І частково в Кіровоградській? тобто фазан і копито?
Не прийміть мене за тугодума і не розуміючу людину, просто дуже різна інфа надходить з різних джерел... Толком немає ясності.
Усім миру! Зповагою.
Сидіть краще вдома...

L&M

Мисливець
Сидіть краще вдома...
Дякую! Я прийму до уваги Вашу пораду.;) А конкретніше стосовно мого питання Ви можете щось сказати? Не так стисло! Аби трішки розгорнутіше, якшо в нас уже зав'язалася така дискусія! З пов.

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Сидіть краще вдома - буде краще!

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Аби соромно тоді не було перед тими, хто не може і вже не зможе Вам кумпанію скласти... Але то особисте - виключно з розрахунку на Вашу людяність. Вважайте то колективною думкою, принаймні, 20 "мисливців"...

• Like
Reactions: kef
Зверху