Підтримую. Замало просто "хотіти"!Мабуть, керівництво ОВА в областях, де НЕ відкривають полювання, НЕ є мисливцями, й обласні організації УТМР не спромоглися донести до їх свідомості, що мисливство теж ГОСПОДАРСТВО й приносить економічну вигоду державі та береже здоров'я людей і свійських тварин. ІМХО.
Повірте мені, що це трохи не так...))) Так Всеукраїнська рада звернулась, але позитивне рішення вже було прийнято до цього моменту. Рішення про відкриття прийняв ще минулого року голова ОВА, який є мисливцем. Я приймав участь у тій ЗУМ нараді.Ось позитивний досвід роботи Всеукраїнської ради УТМР та черкаських мисливців.
https://suspilne.media/cherkasy/1108652-u-cerkaskij-oblasti-planuut-oficijno-dozvoliti-poluvanna/
Навпаки, "мисливці" для яких полювання завжди відкрите і конкуренція з боку інших мисливців їм непотрібні. Менше бачать - краще сплятьМабуть, керівництво ОВА в областях, де НЕ відкривають полювання, НЕ є мисливцями, й обласні організації УТМР не спромоглися донести до їх свідомості, що мисливство теж ГОСПОДАРСТВО й приносить економічну вигоду державі та береже здоров'я людей і свійських тварин. ІМХО.
Вони просто сцикуниМабуть, керівництво ОВА в областях, де НЕ відкривають полювання, НЕ є мисливцями, й обласні організації УТМР не спромоглися донести до їх свідомості, що мисливство теж ГОСПОДАРСТВО й приносить економічну вигоду державі та береже здоров'я людей і свійських тварин. ІМХО.
І на яке число визначено? А в нас абіцяють і надалі абіцяти
ВасильовичЧеркаси 13.09 (перната) , Кіровград 4.10 (фазан)
УтопіяВасильович, якби вас та запропонувати керівником Полтавської ОВА ) !??
Один розкрадав, ви вухами хлопали, а тепер Васильович зроби нам, як було раніше, або ще кращеВасильович, якби вас та запропонувати керівником Полтавської ОВА ) !??
Дякую, не моє...Васильович, якби вас та запропонувати керівником Полтавської ОВА ) !??
Там декілька лайків, рахую з почуттям гумору у вас нормДякую, не моє...
Сидіть краще вдома...Доброго усім дня!!! Я бігло перечитав останні пару сторінок теми і є маленьке питання для уточнення для себе. Якщо я правильно зрозумів то повноцінне полювання відкрите у 3 облаятях: Миколаївська, Закарпатьська та Черкаська? Повноцінне (тобто таке як до клятого повномаштабного вторгнення) це означає якщо перепілка чи голуб то можна їхати на поле, якщо водоплавающа дичина, то можна їхати на болота та інші водойми?
І частково в Кіровоградській? тобто фазан і копито?
Не прийміть мене за тугодума і не розуміючу людину, просто дуже різна інфа надходить з різних джерел... Толком немає ясності.
Усім миру! Зповагою.
Дякую! Я прийму до уваги Вашу пораду.Сидіть краще вдома...
Ну а все ж таки........ ??? Трішки розгорнутіше. Звертаюсь до Вас як до ветерану форуму і старшої людини (можливо).Сидіть краще вдома - буде краще!