НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

L&M

Мисливець
Аби соромно тоді не було перед тими, хто не може і вже не зможе Вам кумпанію скласти... Але то особисте - виключно з розрахунку на Вашу людяність. Вважайте то колективною думкою, принаймні, 20 "мисливців"...
Позицію Вашу я розумію. Я не живу ні в одній з вищевказаних областей. Та і їхати не маю бажання у зв'язку з ситуацією вцілому в країні, а також з ситуацією мобілізацій та бусифікацій. Просто створена така тема... В темі є пости скорочені з певною не повною інфою... Тільки спираючись на це було задане мною питання.

L&M

Мисливець
Позицію Вашу я розумію. Я не живу ні в одній з вищевказаних областей. Та і їхати не маю бажання у зв'язку з ситуацією вцілому в країні, Просто створена така тема... В темі є пости скорочені з певною не повною інфою... Тільки спираючись на це було задане мною питання.

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда

Zabar Andrij

Слідопит
Аби соромно тоді не було перед тими, хто не може і вже не зможе Вам кумпанію скласти... Але то особисте - виключно з розрахунку на Вашу людяність. Вважайте то колективною думкою, принаймні, 20 "мисливців"...
мій рідний брат захищає Батьківщину з 7 березня 22 року, він зараз кожний понеділок мені дзвонить саме щоб я йому прозвітував про полювання, і коли я кажу що не був по неповажних причинах, каже що я не ціню що маю( це м'яко кажучи)

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Буває і так... Я на істину не претендую, а лише на правду. А вона у кожного своя...

Доброго усім дня!!! Я бігло перечитав останні пару сторінок теми і є маленьке питання для уточнення для себе. Якщо я правильно зрозумів то повноцінне полювання відкрите у 3 облаятях: Миколаївська, Закарпатьська та Черкаська? Повноцінне (тобто таке як до клятого повномаштабного вторгнення) це означає якщо перепілка чи голуб то можна їхати на поле, якщо водоплавающа дичина, то можна їхати на болота та інші водойми?
І частково в Кіровоградській? тобто фазан і копито?
Не прийміть мене за тугодума і не розуміючу людину, просто дуже різна інфа надходить з різних джерел... Толком немає ясності.
Усім миру! Зповагою.
Вітаю! Обмеження є і в цих областях територіальні, встановлені силами оборони України. На водоймах полювання є але з територіальними обмеженнями, або не на всіх. Більш детально можна уточнити у користувачів мисливських угідь та міжрегіональних управліннях лісового та мисливського господарства.
Щодо кіровоградської так дійсно фазан, копитні та хижаки.

• Like
Reactions: L&M

L&M

Мисливець
Вітаю! Обмеження є і в цих областях територіальні, встановлені силами оборони України. На водоймах полювання є але з територіальними обмеженнями, або не на всіх. Більш детально можна уточнити у користувачів мисливських угідь та міжрегіональних управліннях лісового та мисливського господарства.
Щодо кіровоградської так дійсно фазан, копитні та хижаки.
Дякую за більш обширне пояснення.

Не зовсім коректна інформація. Житомирська область частково, по межі "Варшавської траси" в сторону державного кордону полювання не буде, на скільки я знаю :rolleyes:

• Like
Reactions: kef

kef

Зброяр
Не зовсім коректна інформація. Житомирська область частково, по межі "Варшавської траси" в сторону державного кордону полювання не буде, на скільки я знаю :rolleyes:
Так і є . Принаймні ці роки у разі прийняття рішення про відкриття полювання усі північні райони областей України є закритими. По інших областях де є дозвіл теж є певні обмеження та заборони по територіях. Узгоджені з ОВА. Щоб не потрапити у неприємні ситуації варто ознайомитися з картами угідь де є позначені зони заборони щодо полювання. Але судячи з інформації у тій же Миколаївській області перевірками виявлені порушення правил полювання. Навіть з незареєстрованою зброєю. А про дрібні порушення правил полювання так їх напевно буде набагато більше ніж виявлено офіційно як і фактів браконьєрства.А це свідчить про відсутність контролю зі сторони як власників угідь,пмк так і контролюючих органів.

mulyavchik

Снайпер
Тобто Ви маєте на увазі трасу Київ Чоп?Те що вище , буде закрито?

senya 2011

Слідопит
Буде офіціна публікація на сайті Житомирської ОВА з усіма поясненнями))))
Васильович, а відносно публікації на сайті Полтавської ОВА нічого не буде, ну там "місяць не вповні", "вітер не в той бік "- це жарт звичайно )

АлексСід

Мисливець
Васильович, а відносно публікації на сайті Полтавської ОВА нічого не буде, ну там "місяць не вповні", "вітер не в той бік "- це жарт звичайно )
На Полтавщині ще жнива не закінчились комбайнери будуть не довольні і пожежна небезпека як завжди ще до війни то ми в останню чергу

Зверху