Вован заец
Новачок
Повна тиша, в Лісову агенстві сказали інформації не надали, був там в вівторок. Вроді будуть подавати пізніше на хутро.Вітаю товариші. Про Київську область хтось шось чув?
Повна тиша, в Лісову агенстві сказали інформації не надали, був там в вівторок. Вроді будуть подавати пізніше на хутро.Вітаю товариші. Про Київську область хтось шось чув?
Будемо сподіватись на краще.Повна тиша, в Лісову агенстві сказали інформації не надали, був там в вівторок. Вроді будуть подавати пізніше на хутро.
Це не плітки, факт має місце. Поки на паузі....День добрий усім!
Може хто в курсі, Кіровоградщина відкривається на фазана? Бо щось пліткують, що в ОВА якісь трабли...
Васильович, а Вінницька мовчить? Нічого не чути?Це не плітки, факт має місце. Поки на паузі....
Мені не доповідали)))Васильович, а Вінницька мовчить? Нічого не чути?
Ну навіщо ж так? Япросто запитав,може Ви щось по своїм каналам чули....Мені не доповідали)))![]()
Перпрошую...Я по добромуНу навіщо ж так? Япросто запитав,може Ви щось по своїм каналам чули....
Дякуємо за інформацію! А є якийсь документ? На зайця буде?До 28 лютого 2026 року.
Переглянути вкладення 951122
ну якшо заяць хижий та скажений -то будеНа зайця буде?
так а як їхати через БП.Цирк на дроті... Через ТЦК
Без них хоч сексом займатись можна )Цирк на дроті... Через ТЦК
Все правильно, нехватало щоб ухилянти та сзчешніки ще і на полювання мали право !Цирк на дроті... Через ТЦК
Комісар красава!Всім доброго ранку та дня. Я зараз , як то кажуть ні тих ні тих не підтримую.... Колись в одному з районів, у зв'язку з проблемою сказу, під час воєнного стану, взимку було погоджено питання провести відстріл лисиці. Потрібно було погодити відповідні папери в поліції, військовій адміністрації та військоматі. І дійшло діло до військомату, сидить комісар і деяких викреслює зі списків..., звісно що коректно запитали в чому справа, відповідь була чіткою і простою - "так це ж ієгови, вони ж до усьору доказують що їм категорично не можна брати зброю до рук"......
Ви військовий?Все правильно, нехватало щоб ухилянти та сзчешніки ще і на полювання мали право !